Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 14, 2014

Kerana aku obses dengan Runningman !

Assalamualaikum & Hello.

Okay cerita minggu lepas lagi untuk kesekian kalinya. Maafkan hamba , hamba tak sempat nak update kerana menghabiskan sisa sisa cerita hari raya hamba di kampung itu. Ekekeke! Gini gini , minggu lepas telah berlangsungnya K Festival selama 3 hari berturut turut iaitu pada 8 hingga 10 Ogos 2014 anjuran Korean Tourism Organization.


Tapi


Tapi


Bukan itu yang aku menariknya pun la adoi. Hahahaha! Yang menariknya adalah dengan kehadiran HaHa dariapada gameshow yang famous gila seantero malaya , amboi hiperbola. Hahahahaha. Siapa lagi kalau bukan Haha daripada gameshow Runningman. *clap clap clap* Annyeong Haseyo.


Tapi


Tapi 


Macam kurang ajar pula tak tunjuk gambar opening celebration tetiba terus tunjuk gambar HaHa kan. Biadap biadap. Ekekekeke. So , nah sedikit view yang aku dapat daripada tingkat 2 Pavilion. Mihmihmih.



Disebabkan pada hari yang aku pergi K Festival aku puasa ganti , so aku tak tengoklah opening celebration tu sampai habes. Sebab HaHa Fans Meeting start pukul 8 malam , maka dengan itu aku pun pergilah cari makan dulu untuk alas perut dan alas perut aku tu pun menu dia mestilah Korean juga. Over. Eh eh kita mestilah menjiwai watak ok.


Ddukbokkie ataupun Spicy Rice Cake untuk alas perut. Memang mengancam , naseb baik perut tak meragam. Almaklumlah Ddukbokkie ni kan pedas oiii. Tengok warna pun dah tahu pedas , tapi serious sedap. Memang juih juih bibir aku lepas tu. Wakakaka ! Lagi nikmat bila makan kongsi dengan Wan , fefeeling Korea tu terus memuncak. Ewah.

Lepas habis makan , sambung balik cari port nak usha HaHa. Tapi itulah , port cantik ktorg yang awal tadi tu dah ada orang amek. Chis bedebah. Terus dapat port tak cantik , bila tangkap gambar -- sedih sangat rasa. Nampak HaHa tu macam sebesar semut je. Tak percaya. Nah tengok !




Eh takde HaHa lagi eh ? Hahahahaa. Okay okay sorry ! Kali ni mesti ada , mesti ada. Ehek. :P



Nampak tak ?? Sebesar tu je aku boleh bagi korang tengok. Kalau zoom lebih lebih nanti gambor pecah , cukuplah ni pun dah cukup pecah dah kualitinya. Tak hamak aku nak pecahkan lagi. Hahahahaha. Kang nampak macam entiti pula. 


Tapi


Tapi


Si gagah dan si obses ni turun ke centre court okay. Demi nak update entry. Aku gagahkan juga kaki turun ke centre court. Padahal masa tu Wan pun dah malas nak layan obses aku ni. Wakakakaka.




Amacam clear tak ? Cukuplah tu eh , yang penting aku nampak depan mata -- korang nampak dalam gambor. Hahahahaha. Fair and square okay. Dah dah jangan nak tarik tarik muka , jangan nak jeles jeles. 

Kalau korang nak tengok HaHa , Kim Jong Kook , Ji Suk Jin dengan Song Ji Hyo depan depan. Bolehlah kumpul duit daripada sekarang sebab aku dengar cerita dorang empat orang nak turun Malaysia lagi bulan November nanti.

running man


For more details pergi je tengok dekat Facebook One TV Asia and wait for their updates. Sementara tu bolehlah kumpul duit sikit sikit kan ? Tapi nampak gayanya aku macam tak boleh pergi lagi je , tssskkk !! Selagi belum settle majlis resepsi semua -- memang taklah aku nak pergi semua benda berbayor ni. Sabor ajelah teman. T_T.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : pergi K Festival ni sebenarnya dengan harapan CNBLUE ada sebagai artis jemputan. Ehek!


xoxo


27 comments:

  1. ok akak lagi best, tak pernah tengok langsung...muahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tak tengok runningman , akak tengok spiderman je kan. Ekekeke. :P

      Delete
  2. tak pernah tgk ler pulak..kekeke...org giler korea like my sista sure kenal ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah tanya dia , kot kot dia kenal. Best wooo. ^^

      Delete
  3. hahahaha...takde maknanya cnblue nak ada kat pavi tu..muahahaha...

    p/s : hari tu nyaris nak pilih MBLAQ tau dah daripada CNBLUE...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak x balas komen saya...sob sob :(

      Delete
    2. Alamakkkkk !! Kita tak perasan la madu. Ampun maaf dipinta. Muah muah sikit.
      Amboii tayah merajuk sampai nak ke arah MBLAQ plak. T_T

      Delete
  4. Assalamualaikum nad.. amboiii kemain menjiwai watak. Bestnya running man turun Malaysia. Nasib baik dah ada anak, susah nak usung sana sini. kuikuiiiii. Kalau depa datang semua sekaligus, lagi gempak kot. ahhahaha HAHA macam semut kecik besar kecik besar je sheila tengokkkk ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Itulah kalau semua turun mau harga tiket pun mendadak naik. Hahaha. Empat orang datang pun dah 700++ , kalau cukup 7 yang datang. Pitam. Hahaha. Tula , kita tengok dekat tv jela Sheila eh. Ekekekeke. Kemain semut besar kecik besar kecik lagi. :P

      Delete
  5. Replies
    1. Ehek ! Ni hamboi hamboi Diva AA ke ape. :P

      Delete
  6. amboi3..kemain tau die ni..nak jdi bini org da oiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka ! Nak jadi , belum jadi. Tu yang kene obses gini dulu. :P

      Delete
  7. smp skang i tak pernah tgk pun runningman tu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi , lepas ni kasi tengoklah. Hahaha. :D

      Delete
  8. sama la kita..suka running man...:)

    ReplyDelete
  9. wah.. mesti teruja kan kat sana.. tapi berasak-asak.. lemas bawak budak kecik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita turun centre court tu pun masa tak berapa nak ramai dah , kalau tak mau pengsan. Hahaha. :D

      Delete
  10. aaaaa..bestnyaaa :) spicy rice cake tu apasal mengancam sangat oihhh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang thorbaekkkk ! Sila pergi cuba , cepat cepat. :P

      Delete
  11. tak kuasa nak bersesak2.. mmg tak lah sy nak pergi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kita pun tak nak sesak punya pasal , duduk tingkat 2 tu ha. Besar semut je nampak. ;D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah