Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, August 18, 2014

Merchandise CNBLUE , thank you Sally !! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Daripada sehari ke sehari kononnya nak pergi jumpa Sally , nak amek merchandise CNBLUE. Tapi itulah dia , asyik ada hal -- asyik tak jadi. Fuh !! Hati dah la membara bara je nak tengok apa yang Sally berjaya belikan untuk aku dengan RM 50.

Nak jadi cerita , Jumaat lepas. Settle je beli barang hantaran - makan makan - terus shoot pergi Ampang. Jumpa Sally dekat rumah je. Sebab macam dah lewat kan. Anak dara tak baik keluar malam malam. Ehek! Lepas bersesat sesat cari rumah Sally. Akhirnya sampai pun luar pagar.

Terus histeria bila nampak paper bag gambar CNBLUE. Ke histeria tengok gambar Yong Hwa. 


Pitam.


Bangun.


Pitam.


Bangun.



Auchhh !! Auchhh !! I'm in love. Gitu. Walaupun tak dapat tshirt yang original , tapi dapat yang imitation pun takpelah. Ada rezeki lebih nanti kita beli yang original okay ! Thank you so much maduku Sally sebab sudi tolong belikan merchandise CNBLUE untuk kita. Me heart u deep deep. Amboi. Over.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : amboi sharpnya gambor Nadia sekarang , apa rahsianya. ehem.


xoxo


26 comments:

  1. ehem ehem...Nurie... madu ek dengan sally ek??? madu ek??? madu manis ke madu pahit ni... oh dia yong hwa jugak... pengsannnn.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem ehem. Kita madu madu manis je dengan Sally kak , takmaulah kelat kelat. Tak syiok. Ekekeke. Aah yong hwa juga. Pengsaaaannn please. :P

      Delete
  2. amboiiii kemahen hepi dapat merchandise cnblue.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekekee ! Kan ! Kemain sangat tau nadia ni. :P

      Delete
  3. hahaha....gagah update oii...muehehehe..shame shame kasih...mintak maap ler...xdapat nak gandakan barang yg ada -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemain tau sampai nak gandakan , takpe takpe. Kita minta cd cnblue je hadiah kawen. Eh !! :P

      Delete
  4. semua tu Rm50 ye??murah la..dia beli kat sana ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak dia beli dekat stadium ritu , semua ni RM 50 tapi tshirt tak ori la. Nak lettuw ! :P

      Delete
  5. Apa rahsia gambar macam sharp? Cer kongsi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rahsia dia , tukar handphone lain la kak. Hahahahahaa. :P

      Delete
    2. akak tgh survey phone gak ni.....huhuhuhuhu

      Delete
    3. Oh yeke , kite beli lenovo vibe x. Camera ok tapi battery cepat jalan sikitlah. :D

      Delete
    4. ye la... si rizqin anak kesayangan beta pergi celup tepun dalam air ala-ala biskut celup-celup tu...grrr... dah kena cari phone... melayang duit....huhuhuhu.... baterry vibe x 2000MAH Nad... Akak berkenan Lenovo S850....hehehehe.... tapi baterry lebih kurang mcm Nad la tak tahan sangat... Paling tahan S930 3000MAH baterrynya tapi kamera pulak 8MP front 1.6MP....

      Delete
    5. Haaa tula pasalnya kak , banyak pro and contra. Orang pun memang kene standby power bank dalam handbag. Hahahaha. Janji camera lawo dahla , ekekeke. :D

      Delete
    6. Betul betul.... Akak pun suka tang kamera tu.... power bank mmg dah selalu ada dlm handbag..tapi berat nak mampus lak power bank tu...hahahahhaha

      Delete
    7. Hahahaha. Redho la kak , ala belilah yang kecik. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah