Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, August 29, 2014

Selamat Hari Lahir Bakal Suami , ^^

Assalamualaikum & Hello.

Its 29 August 2014 , selamat hari lahir bakal suami. Semoga dimurahkan rezeki , dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik. Tahun ni no birthday celebration , no birthday present untuk bie. Sorry ya ! Hahaha. But tahun ni kita raikan dengan hari bahagia kita which is fall on your birthday. Fair tak kalau kira our akad nikah tu as birthday present. Aci tak , aci tak ? Ehek!

 

A few more hours to go sebelum kita diijab kabulkan. Nothing much yang kita nak cakap kecuali thank you for choosing me to be with you forever inshaAllah. Lets grow old together darling. Semoga semuanya yang kita rancang harini berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah. Jangan lupa practice lafaz akad dengan nama ai yang macam retis ni ye. Behe! Jangan gagap , jangan gabra. Me love you very much future husband. 😸😸

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bila tengok inai dekat jari ni , haish tak percaya pula rasa. 


xoxo


22 comments:

  1. Selamat hari lahir untuk Bakal Suami dan nak ucap awal ni..hihihi.. Selamat Pengantin Baru.. Semoga Murah rezeki lepas kawen dan Semoga kekal hingga ke Jannah.. Amin.. I'm happy for you.. Today is the day.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru. Auw. InshaAllaj semua berjalan lancar.aish. bestnye kawen. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ana sayang , alhamdulillah semuanya selesai sudah. ^_^

      Delete
  3. alhamdullilah selamat hari lahir buat bakal suami awk

    ReplyDelete
  4. Wahh.. nikah time birthday encik tunang rupanya..double celebration..
    Selamat pengantin baru Nad & Wan..:)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum nad, alhamdullilah. hadiah birthday tu bermakna ok bila sah jadi suami isteri. ahaks.. semoga dipermudahkan segalanya. Barakallahumafikum ke atas kalian berdua. jadilah suami isteri yang soleh solehah dan saling mencintai sehingga ke Jannah. Amin ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Amiinn. InshaAllah dengan izin Allah. ^^

      Delete
  6. wahhh.. dua dalam satu gituu.. :)

    ReplyDelete
  7. Nurie.. tahniah sekali lagiiiiii!.
    Selamat Pengantin Baru and Happy Birthday Husband Nurie.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Aisya sayang.

      p.s : preparation camne ? Ehek ! :P

      Delete
  8. alahai sweetnyaaa. selamat pengantin baru awak ~

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir untuk bakal suami kak nurie .. ke dah jadi suami ? hikhik .. BTW, selamat pengantin baru kak nurie, semoga jadi isteri solehah :D .. * nak pergi kenduri akak, tp tak diundang .. ngee ..

    nah : tag akak untuk versatile award
    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/08/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you adik sayang. Erk time wish tu dah jadi suami dah. Lulz. Nak mai kenduri , nanti bulan 11 akak kasi kad okeh.

      p.s : alamak ade tag untuk akak eh. nanti kalau ada masa akak join eh. sorry lambat. :D

      Delete
  10. mesti suami ingat selalu tarikh anniversary. hehehe... tahniah & selamat pengantin baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon ingatlah sentiasa. Hahaha. Thank you !! ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah