Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, August 17, 2014

Sunday Morning !!

Assalamualaikum & Hello.

Good morning guys , actually aku saje saje test nak update entry guna handphone aku ni since tetiba rasa macam tak produktif pula tak sebab tak pernah nak update blog on weekend. Hahaha! Nak buat autopublish pun malas kerah kepala otak untuk berfikir tapi lepas tu kecoh nombor Alexa makin tinggi. Ehek! Gedik santai sangat tau kau ni Nadia. ^^


Nah ! Current view aku. Kucing yang menyebok masa orang lain sebok menggodek gubahan hantaran. Kang ada yang aku letak kucing ni jadi hantaran nanti. Hish.

Thanks for your time , love ya people.


P.s : akhirnya boleh pun update gune handphone. Yaiy!


xoxo


6 comments:

  1. kucing tu, .... COMEL hehe ^^
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  2. boleh je buat kucing nih hantaran buh dlm sgkar..gempaq tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas tu dia meroyan dalam sangkar tu , habes terbalik semua. Hihihii

      Delete
  3. hahaha...okay what letak dia..jimat satu hantaran nak beli...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mo tak mo , nanti nanges adik adik kite. Hahaha. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah