Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, September 9, 2014

Alkisah urut mengurut di malam hari

Assalamualaikum & Hello.

Semalam sebelum balik rumah sempat singgah Uptown Mines , konon konon nak cari cover handphone je. Aleh aleh aku terbeli seluar tido , eye mask , lip mask dan lain lain. Ekekeke. Bukan takat membeli belah je tapi sempat juga laki bini ni pergi serah diri dekat tempat urut kaki. Kahkahkahkah.

Seumur hidup aku ni mana pernah aku pergi berurut , so aku tak tau rasa dia macam mana. Mula mula masuk tempat urut kaki tu aku agak takut takut juga , yelah kang ada pula yang pengsan sebab sakit sangat kang. Hahahaha. Drama queen sangat Nadia. Beheeeee. :P

Siap sempat tanya Wan lagi sakit ke tak. Dia kemain konfiden lagi tak sakit la takde apelah. Sekali ?? Masa urut tu , muka dia yang paling sengsara. Wakakakakaka. Urat simpul katenya abang yang urut kaki Wan tu. Kesian kesian. Muda muda urat dah simpul. Tsskkk.


Tukang urut kaki aku tu akak Indonesia , nampak memang macam dia sambil lewa je. Tapi dia tekan -- nah kau !! Berubah wajah terus. Hahahaha. Meraung siap angkat angkat bontot tahan sakit. Ekekekeke. Akak tu siap sempat cakap yang aku ni kurang minum air suam and kerap minum air sejuk je. Ehek! Kantoi pula. Lulz. Terus dia bebel suruh minum air suam banyak sikit. Sobss. Yelah yelah , harini kita order air suam jela.

Yang penting lepas je sesi urut selama 30 minit (RM 20) tu , kaki rasa super ringan. Macam anytime je boleh terbang. Okay tipu. Hahaha. Tapi serious rasa ringan sangat kaki. Rasa macam nak tadah badan pula nanti untuk urut. Mana tahu boleh ringan macam sekeping kertas kajang. Mihmihmih. 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini first time naik ERL pergi kerja , awal pagi weh da tercacak kat ERL tu. phew!


xoxo


18 comments:

  1. dah kahwin tu yang urat bersimpul tu...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takde maknenya Sal , malam sebelum tu dia beriya main futsal. :P

      Delete
  2. pergh, sy tgk org urut pn sy dh takut.hehe..xsanggup la..suh suami urut pn kdg2 menjerit klo terkuat sikit, ni apetah lg org yg memang tukang urut..x sanggup aii hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Kan ? Kita tengok orang pun berurut pun seriau , bila kena kat diri sendiri ? Lagi. Meraung. Hahahaha. Tapi lepas tu sedap , selesa je. :D

      Delete
  3. xmengandung xpe dear awak nk berurut, tapi dah mengandung nanti cuba elak k... sebab ina gugur pun ada sebab2 dengan berurut..:)

    suka kan kalau keluar laki bini rasa nak berkepit xnk lepas... hahahahah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa kita ada pernah dengar juga pasal masa mengandung elak urut urut , naseb baik kita takdelah gila urut. Semalam tu first time. Ekekeke. :D

      Tahu takpe , heaven je jalan hold hands. Berani orang nak kutuk. Laki ai okeh. :P

      Delete
  4. i like reading this entry ^^ santai and ada sense of humour.

    teringin nak kena urut pulak tp tak thn geli hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fae , thank you dear ! Kita pun tak tahan geli , tapi dah start urut -- sakit !!

      Delete
  5. untung la main urut2 kalo aku dah kene terajang jepun dah akak tu.. hahahaha sbb tu aku tak pernah g urut kaki wehhh risau jadi kes polis nanti hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Aku semalam siap hentak peha akak tu , lantak situ. Sakit doh !!!

      Delete
    2. sbb laki aku urut aku pun kene terajang lagi kalau orang lain kan hahahahaha.. mmg doh mama aku pun aritu g urut kt situ jugak la.. gelak gelak aku tgk mama jerit2..

      Delete
    3. Hahahaha. Keji tau jadi tukang gelak je. Ko tau tak sakit dia , hilang rasa geli ! Hahaha.

      Delete
  6. Pergi spa je..spa pun best..boleh rileks2..tapi tak de la dia urut sampai nak menjerit macam urut kaki..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa tula , nanti kita nak pergi spa ar. Jom kak. Kita pegi reramai. Hahaha.

      Delete
  7. masa aktif tarian dulu selalu lah bab urut2 kaki ni. tapi member2 je takde la pro mana tapi kalau tekan kuat menangis jugak.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menangis la Aisya kalau tekan kuat kuat. Silap haribulan bukan menangis je , meraung sekali. Hahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah