Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, September 19, 2014

Bila Vibe X aku masih dalam mood honeymoon , over tau !

Assalamualaikum & Hello.


Dah berhari hari rasanya aku balik daripada honeymoon , tapi Vibe X aku ni over gila nyah. Sampai ke hari ni masih lagi tunjuk dekat aku weather dekat Berinchang , masih lagi tunjuk dekat aku suhu dekat sana. Bertabahlah ye nak. Tambahan plak sekarang drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna tu shoot dekat Cameron. Ai is rindu rinduan tahu. Tu yang buat rasa nak repeat je pergi sana lagi. Eh. Eh. Hahahaha. 


Nah aku belanja satu gambar !! Mihmihmih. Padahal dekat Instagram dah bersepah sepah. Wakakakaka. Mesti siap ada yang kata dalam hati agaknya 'Eh muka dia ni lagi , apa dia ingat dia sorang pergi hanimunggg ?'. Eekekekeke. Maaflah ye , pengantin baru memang mood nak tayang laki. Lulz. :P

Thanks for your time , love ya people.

p.s : agak agak bila Vibe X aku ni nak tersedar dari lena , amboi.


xoxo


36 comments:

  1. Ekekeke.... Vibe X pun tak puas berhoneymoon kat sana tu Nad..... Senorok tgk adik akak ni seronok..... Selamat menjalani kehidupan berumah tangga..... Semoga bahagia selalu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kak Vibe X ni over melampau. Hahaha. Thank you kak , Amiinn InshaAllah. Nanti kad dah siap ai is pos pos okay. Hahaha. :D

      Delete
  2. Assalamualaikum nad.. heeee bestnyaaa dia honeymoon sana sejukkkk ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , sejuk sangat sebab asyik hujan je. Lebat pula tu. T_T

      Delete
  3. comeilah korang, ada baby nanti mesti lagi comei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn amiinn amiinn. Doakanlah eh ma. Hihihi. :D

      Delete
  4. bestnyer honeymoon,, harap2 anak ko putih sejukk je nanti ehhhh tetibeeee hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putih sejuk eh ? Agak agak kau nanti anak aku keluar keluar jadi snow white tak ? Wakakakaka !

      Delete
    2. kalo anak ko laki feeling2 jadi snow white aku tepuk dahi anak kau bagi insaf.. hahahahahah

      Delete
    3. Ko tepuk dahi ? Aku tunjal kepala. Hahaha. Mak mak sangat tunjal kepala anak. Behe. :P

      Delete
  5. same la!! Sya pon gune Vibe X. tp stakat nih xpenah lagi die sesat dlm lamunan. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kena nyanyi lagu lamunan terhenti kot baru dia tersedar. Hahahaha ! :P

      Delete
  6. normal laa kita post berjuta lemon moment yang kita suka. sebok je derang ni hahah. happy honeymoon adik cantik. nanti repeat lagi k! nak kirim strawberry jam dia sedap gila dari farm raju kalau tak silap :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe kak , menjeles la tu. Ekeke. Hamboi. Kirim tau. Apa kata kita double date je kat sana nanti kakak cantik. Get married first okay ! Hehehehe.

      Delete
  7. bestnyaaa lama xgi sana. cikji dulu pun hanimunggg sana jugek ekekeke

    ReplyDelete
  8. syoknyer animunnnn ! terkenang2 animunnnnnn bulan2 yg lalu..hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemain tau makyong ni punya terkenang kenang. hahahaa.

      Delete
  9. syoknyer honeymoon kan....salam perkenalan dear!

    ReplyDelete
  10. tayang la....kami ambik nanti..muahahahah...larik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip haip , nak kene babap tangan akak ni. Hahahaha. :P

      Delete
  11. amboi tu dia.. Hahaha..

    bawak2 up entry cameron cepat donggg.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entry nikah pun tak hapdate hapdate lagi makcik , kenalah bertabah tunggu cerita Cameron. Hahahaha. :P

      Delete
  12. datang terjah sini...wah bestnye honeymoon..hee..

    done follow...http://ummiammararif.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi best sebab sejukkkk. Nanti kita singgah dan follow ye. ^^

      Delete
  13. ek elehhh...hahahaha...boleh setting balik...sengaja kan sebenarnya?? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh. Penat da refresh , tang tu juga lagi. T_T

      Delete
  14. wah!! best dapat honeymoon ;-)

    done follow,,sudi-sudilah singgah dan follow blog Hani

    www.hazamiesouq.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , thank you Hani. Nanti kita singgah eh. :D

      Delete
  15. dia tunggu tuan dia sedar dulu. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah tuan ni mmg nampak gaya macam taknak sedar je. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah