Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, September 12, 2014

Henna by Sashaxoza : Colorsbysasha

Assalamualaikum & Hello.

Sempena nak pergi jalan jalan dengan ami aye esok , maka dengan itu aku isytiharkan diri sendiri untuk pakai inai lagi sekali. Kahkahkah. Konon konon nak amek mood pengantin baru nak pergi honeymoon. Gitu. Padahal pengantin dah 2 minggu kot tapi takpe , suka hati akulah nak rasa macam pengantin baru. Kesah. Hahahaha.

So , semalam bertempat di foodcourt Alamanda -- aku berinai. Rare tak rare tak berinai dekat public area ? Hahaha. Orang usha pelik je , ape ke gila budak budak ni main henna dekat foodcourt. Behe! Naseb baik takde yang sambung queue dekat belakang -- kang ada yang ingat Kak Sha buka booth henna pula. Pengsan.


Semalam masa berinai tu aku datang dengan Wan , Kak Sha datang dengan Abang Kazaa. Elok. Tengah tengah berinai tu , dua dua lelaki tu dah start goyang goyang kaki sambil duduk -- kena marah sebab goyang goyang kaki -- terus kena halau pergi jalan jalan. Hahahaha! Ingatkan dorang taknak pergi jalan jalan. 


Tapi.


Abang Kazaa tanya Wan : Nak pergi jalan jalan tak ?


Hahahahahahahahaha ! Dah macam ajak perempuan pergi dating. Pengsan. Pergilah korang dua orang jalan jalan. Takdelah kerusi goyang goyang dikerjakan korang. Bolehlah gossip mossip secara aman damai dengan Kak Sha. Mihmihmih.


Comel kan ? Cantik kan ? Kemas kan ? Tak serabut kan ? Nak la tu kan ? Hahahaha. Apa lagi kasi booklah Kak Sha. Nanti at the end of this entry aku bagi contact okay. For now , nah tengok gambar selepas henna tu terkopek. Cantik. Merah. Suka. Pengsan. Ekekekeke.



Instagram : sashaxoza
Whatsapp : 012-6448279

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tak sabar nak tunggu gambar nikah daripada OP.


xoxo


24 comments:

  1. wei...merah cntik warna dea.... boleh tak tlg tny dea pkai brand ap? pehtu gtau aku..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha hang pi wasep sendirila oii. Tanye je. Kak Sha ni okay. :D

      Delete
  2. Cantik design nya...jari org tuh pown runcing,so lagik naik lah serinya~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Runcing lagi. Haha. Dah macam ranting dah tu. T_T

      Delete
  3. Replies
    1. Dalam malaysia je yang mampu. Hahaha.

      Delete
    2. okaylah daripada tak ada. yang penting happy. selamat berhoneymoon.

      Delete
  4. Replies
    1. Nak juga kan ? Meh akak tolong conteng. :P

      Delete
  5. I is jelesssssssssssssssss
    Bila la nak pi berinai dgn mekcha ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak bukan dekat je ke dengan Kak Sha ? Set datelah. Hihihihi. :D

      Delete
    2. Sebab dekat la susah nak jumpo. Haha.

      Delete
    3. Hahaha biasalah tu kak , yang jauh ni yang selalu jumpe kadang kadang. :D

      Delete
  6. cantiknya. selamat berhoneymoonnnnnn!

    ReplyDelete
  7. tangan putih jari runcing..lawa la pakai inai..buat corak doremon pun cantik..buatnya macam jari kak ni..tangan hitam jaru ketot2,buat bentul bunga paling cntik pun terus jdi tak cntik..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaha. Sabar jela. Mane ade jari kita runcing kak oii. Macam mata kail dah ni. Hahaha. Amboi kak meriah typo. Lalalalalala.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah