Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, September 8, 2014

Khas untuk ulat ulat buku , bukan ulat gonggok !

Assalamualaikum & Hello.

Seperti semua yang sedia maklum , aku ni memang seorang yang suka beli buku walaupun masa untuk membaca tu macam takde -- walaupun kadang kadang mood nak membaca tu macam tak sampai. Tapi aku tetap suka beli buku. Bau buku tu best what. Lulzz. 

Ni aku ada good news nak kongsi dengan korang korang yang sama sama ulat buku macam aku. Bukan takat yang sama sama ulat buku je tapi yang sama sama suka gila dengan diskaun bila nak beli buku. Jeng jeng jeng. Hahahahaha. Kiranya kalau ulat buku + gila diskaun memang sesuai betullah baca entry aku ni sampai -- habes !


"NoQ Store is the e-commerce arm of Times Publishing, one of the most reputable names in printing, publishing, distribution and retail in the Asia Pacific."

Beli buku secara online ? Dapat diskaun lagi sebab jadi readers aku. Suka ke idok ? Please cakap suka cepat !! Kalau tak suka pun kena cakap suka juga. So , apa lagi -- bawa bawalah jari tu kasi tekan gambar dekat atas tu. Aku directkan korang ke NoQ Store terus. 

Settle pilih buku mana yang korang nak beli , masa nak checkout nanti masukkan voucher code : NADIA and korang akan dapat 15% off ! Haaaaa nampak tak betapa beruntungnya siapa yang jadi readers aku ni. Boleh beli buku pakej dengan siap dapat diskaun. Untung untung. Voucher code valid from 4 September until 31 December 2014. Banyak lagi masa nak pergi pilih buku. Nak beli banyak kali pun boleh. Enjoy !!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku pun dah terborong dua bua buku , nak tau buku apa ? soon aku dapat aku tunjuk ok. ^^


xoxo


10 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah