Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, September 29, 2014

Nadia Wan Jalan Jalan : Cameron Highland 1.2

Assalamualaikum & Hello.

Hahahahaha , kemain ada point point lagi tajuk kau kan Nadia. Behe! Actually entry ni takde apa sangat pun , tapi sebabkan nak juga kasi blog ni ada benda untuk diupdate maka dengan itu aku cerakinkan satu hari punya aktiviti jadi dua tiga entry. Bijak bijak. Mihmihmih.


Balik daripada makan dekat Restoran Erra tu terus ktorg check in dekat hotel , ngam ngam pula hujan memang sejuk gila and langsung tertido. Wakakakaka ! Bangun bangun terus siap siap nak pergi pasar malam Tanah Rata. By the way , tu view daripada balconi bilik aku. Cantekkan ? Aku tau , memang cantik macam aku. Brah ! :P



Satu yang aku tak enjoy nak pergi pasar malam ni ialah , jalan jem. Huwaaaa. Daripada hotel nak ke pasar malam tu rasa macam jauh sangat je. Padahal bila balik daripada pasar malam , rasa macam dekat gila. Menyampah. Disebabkan petang tu hujan lebat , maka malam tu dekat pasar malam berlecaklah ye. Dengan kaki aku 2 kali kene gilis dengan stroller orang belakang. Haih. Bertabahlah nak.

Wan : Taknak selfie ke kat pasar malam ni ? Hahaha.
Aku : Eh kejap , bie pegang ni jap. *sambil oter monopod*
Wan : Ala tangkap gambar kat sini sama je macam dekat pasar malam lain.
Aku : =_=". *tadi suruh , ni kutuk pulaaaaa*

First night dekat Cameron , ktorg just pusing pusing je dekat pasar malam tu and tapau makan malam. Second night baru beli sayur mayur , stroberi , jagung dan segala untuk bagi keluarga aku and keluarga mentua. Seriously masa beli sayur tu , dengar apek tu cakap 3 item RM 10. Terus menggelijat beli sayur itu sayur ini. Hahahaha. Dahla besar besar semuanya , seronok ! Rasa nak bawa Cameron tu masuk dalam peti ais. Wakakaka.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kan dah cakap. takde ape pun entry ni. bye.


xoxo


22 comments:

  1. nak bawa Cameron masuk dalam peti ais pun boleh Nadia. hahaha... kelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka ! Sebab best sangat kan , tu yang nak bawa masuk dalam peti ais. :D

      Delete
  2. sob sob.. takde stoberi utk i.. eemmm i is mengidam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pergi beli stroberi dekat JJ jela eh. Hahahaha.

      Delete
  3. Hotel mana tu Nad?? Macam cantik je view dia... Boleh la booking bila nak pergi nanti....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...hahaaa wan nganjeng ekkk? kihkihhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Hahaha tahu takpe ! Puiii betul. Hahahaha.

      Delete
  5. hahaha... lawak juga suami akak..

    semoga dapat sampai sini.. jeles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan lawak dah ni Ina , sengal pun ada akak rasa. Hish. Hahaha. Alahai. Minta encik suami bawakkanlah cepat. :D

      Delete
  6. Eleh pengantin ni, semua yang best aje kannn :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekeke. Takkan yang tak best nak cite akak korea ni haih. Mihmihmih. :P

      Delete
  7. pasar malam kat Brinchang ni memang best, cuma tulah sesak yang tak larat tu,jem sangat...nice sharing dear.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , sesak dia tu yang tak seronok. Hish. :D

      Delete
  8. Bila dia tanya "tak nakselfir ke.."
    itu maknanya dia sindir kita..
    sama macam suami akak la...
    kadang2 tu akak keluar rumah jemur kain pun dia tanya.."tak nak selfir ke??"
    nyampah....


    hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaann ! Saje tau nak perli perli. Ngade sangat ni. Kahkahkah :D

      Delete
  9. okay stress. ni yg rasa mcm nak g CH sekarang jugak..
    lagi stress dulu tak sempat nak jalan2.. ambik sampel tesis dan sempat beli strawberi yang sikit cuma semata2. sadis. grrrr!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Larh yeke ? Sadis gile ! Sila pergi lagi nanti ok Aisya. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah