Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, September 10, 2014

NadiaWanSolemnization Review : Dari Lensa Studio

Assalamualaikum & Hello.

Selain daripada makeup dan juga inai , yang terpenting sekali ialah official photographer. Kalau takde dorang , siapa yang nak snap every moments masa aku akad nikah haritu kan. Takkanlah ai nak selfie dengan monopod bagai while jurunikah baca khutbah nikah. Lulzz.

Maka dengan itu , kita kenalah upah pakar untuk tolong kita snap snap. Dan bagi aku yang sedikit cerewet ni , aku nak semua precious moments captured dengan cantik dan sempurna tapi aku nak dengan harga yang affordable. Banyak songeh kan. Hahaha. Apa kau ingat senang nak cari photographer yang tawarkan harga yang murah Nadia ? Dahla sekarang ni semuanya nak mahal. Pengsan.

Tapi. Alhamdulillah. Aku jumpa Dari Lensa Studio.

Daripada pre wedding sampailah majlis sanding November nanti , DLS yang akan bertanggungjawab untuk semua gambar gambar. First ktorg jumpa DLS ni malam tahun baru - 31/12/13 , itu pun sebab nak book promotion yang dorang buat time tu. Lepas tu 2nd ktorg jumpa masa pre wedding and third met masa akad nikah. 

Tapi serious senang kerja dengan dorang ni. Tak awkward. Sebab dorang ni bangsa yang happening and ting tong. FYI , photographer DLS ni laki bini. So , dua dua akan ada camera masing masing dan buat kerja masing masing.


Aku suka cara kerja dorang yang simple and gila tapi outcome cantik dan kebabom. Kurlass kau jah. Azean akak dah puji banyak banyak ni , sila bagi royalti okay. Hahaha. Bukan takat aku je yang suka dengan outcome daripada DLS ni. Dulang dulang girls aku lagi teruja , masing masing nak upload kat IG gambar yang sama. Gambar apa ?


Kemain sangat kan ada dulang girls yang over daripada pengantin ni. Hahaha. To those yang looking for a photographer untuk aqiqah , birthday , engagement , wedding dan sebagainya. Bolehlah letak Dari Lensa Studio in your list untuk dipertimbangkan. ^_^

Facebook : Dari Lensa Studio
Instagram : Darilensastudio
Phone Number : Azrul 017-307 0546 / Azean : 014-262 1230

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak update entry nikah tapi..........................


xoxo


26 comments:

  1. Replies
    1. Yang mana satu yang cantik tu Niesa ? Hahaha.

      Delete
  2. Replies
    1. Bertambah cantik sebab ada ai kan , hahahaha. Pengsan. :P

      Delete
  3. yang kat header tu pun gambar dari diorang jugak ke?/cantik la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak , yang dekat header ni pun gambar dorang. Kita tukang tepek je jadi header. :D

      Delete
  4. cantik2 la gambar dye . selamat pengantin baru . datang follow dari http://isolabellaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear. Nanti kita follow dan singgah ye. ^^

      Delete
  5. oi kongsi la bpe juta hire OP? ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tayah nak juta sangatlah kau pun , hahaha.

      Delete
  6. eehhhhh cantiknyerrrrr aku.. natural btl muke hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ! Vangang. Memangggg cantik sangatttttt dulang girls aku semua ni. T_T

      Delete
  7. whoaaa...cantik nye.. even dulang girls pon cantek. nih semangat nk kawen nih! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawen jangan tak kawen Sya , hahahaha. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah