Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, September 12, 2014

Setelah dua minggu bergelar seorang Puan

Assalamualaikum & Hello.

Pejam celik pejam celik pejam celik , dah dua minggu rupanya aku bergelar seorang Puan -- bergelar seorang isteri kepada seorang suami. Perasaan tak percaya tu sampai ke harini tak hilang hilang lagi. Kalau dulu aku tak percaya yang Wan tu boyfriend aku. Almaklumlah dulu ai is tak pandang pun dia tu. Aleh aleh sekarang ni Wan dah jadi suami ai uolls. Lagilah tak percaya. Ehek.

Alhamdulillah , kehidupan aku selama bergelar isteri sepanjang dua minggu ni baik baik sahaja. Syukur. Just awal awal tu sedikit awkward sebab asal bangun tido je nampak muka Wan dekat sebelah. Lulzz. Rasa macam hahahahahaha I can't believe my eyes. Amboii kau.

Yang tambah kelakarnya lagi bila setiap kali mak mertua ketuk pintu bilik. Dan dan tu juga aku mesti berdebor debor and kelam kabut. Lagaknya macam orang buat salah. Kahkahkahkah. Bangang to the max. Padahal aku dengan Wan dah sah okay jadi laki bini. Nak takut amende tah kau ni Nadia oiii. Bahahaha.


Alhamdulillah , I'm blessed and I'm grateful for what I have now. Syukur sangat. Perhaps perasaan ni akan kekal sampai bila bila. Dan semoga hubungan kami suami isteri kekal hingga ke Jannah inshaAllah. Eventhough masih banyak yang lack dekat sana sini tapi aku akan cuba sikit demi sedikit untuk repair. Doakan yang terbaik untuk aku ye korang korang.


Thanks for your time , love ya people.

p.s : siapa nak baca cerita nikah aku , nah klik SINI and SINI.


xoxo


32 comments:

  1. hahaha.. macam2 pengantin baru ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengantin baru ni memang masuk air sikit. :P

      Delete
  2. Bestnye da kawen hehe... Moga jd isteri yang soleh solehah amiinn.. Moga dapat anak yg chumils.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem lepas belajar sila kawen. Eh. Amiinn. InshaAllah junior Seri Iskandar. ^_^

      Delete
  3. tahniahhhh!moga kekal hingga ke firdausi :D
    cepat cepatlah dpt baby comel..heeeheeeheee...
    selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  4. hepi je sejak bergelar puan ni .. tahniah tau... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Ma , gembira la dah tukar title. Ekekeke. Thank you Ma. :)

      Delete
  5. assalamualaikum nad...happy for you dear.... semoga menjadi suami isteri yang soleh solehah ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , thank you dear. InshaAllah. Amiinn. :)

      Delete
  6. hai puan.. cewaaaahhh!!!!!!! suka x org panggil puan.. heehhe semoga berbahagia ye kak nad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai hai ! Rasa janggal juga kalau orang panggil puan tapi okaylah. Hahaha. Amiinn. InshaAllah Ina. :)

      Delete
  7. Replies
    1. Tahu takpe , dah takde dah Cik. Sobsss. T_T

      Delete
  8. hai puan nanad! :D
    semoga bahagia sampai akhir hayat ye puan? hihiks~

    ReplyDelete
  9. selamat menjalani bahtera rumah tangga :)

    ReplyDelete
  10. anda di tag disini http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/09/liebster-award-kembali.html mohon lah jawab hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku tak suke betul Liebster ni. Hahahaha.

      Delete
  11. Eeee...benci r.. jeles! haha.. U wait.. ai wang tu meri meri oso..u wait eng see! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Baiklah ! Ai wait and see , please get married soon. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah