Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, September 6, 2014

Suki-Ya with cousins , semua terpengaruh dengan Faiz Dickie kannn !

Assalamualaikum & Hello.

Cerita Rabu minggu lepas sebenarnya tapi macam baru sekarang ada masa nak update blog. Maafkanlah diriku ini ye semua. Nak buat macam mana tuan punya blog ni tak berapa nak sihat pula minggu ni. Tu yang tertunda tunda nak update. Hukhukhuk.


Actually plan nak pergi lunch sama sama ni lepas budak budak ni teman aku buat henna dekat rumah. Konon konon nak makan makan last sebelum aku nikah on Friday. Kononnyalah ye.

Sebelum datang Suki-Ya ktorg call dulu untuk buat reservation tapi masa ktorg call tu staff Suki-Ya kata slot untuk reservation dah penuh tapi still boleh walkin. So ape lagi , laju laju terus ke Pavilion. Ngam ngam sampai Suki-Ya ada satu seat untuk 4 orang. Cun !




Masing masing kebulur pula time ni maka dengan itu tak sempat tunggu makanan sejuk terus ngap masuk mulut. Lepas tu --- haaaaa rasakan nikmat lidah melecur. Kahkahkah. Dahlah lidah melecur lepas tu kecoh nak makan beef/lamb banyak banyak. Sekali staff dia hantar 4 tray lagi. Terus nak pengsan. Hahahaha! End up pulangkan 2 tray. Ngeh! 😝


Oh kepada yang nak pergi Suki-Ya ni silalah pergi try kuah Sukiyaki. Sedap. Manis. Kalau makan kuah Sukiyaki tu dia ada cara makan which is cicah bahan steamboat yang dah direndam dengan kuah Sukiyaki tu dalam raw egg. Sedap !!


 

Dah kenyang makan dekat Suki-Ya , ktorg pusing pusing Pavilion kejap lepas tu dah settle bayar parking -- tengok tengok jam -- urmm -- ngam ngam time orang balik keje. Jalan jem. Tahniah !! Hahahahaha.

Dan disebabkan ktorg berempat jarang teramat sangat nak lepak sama sama macam ni , last pun masa budak yang pakai tudung dua orang tu pakai uniform sekolah rendah. Haaa nampak tak betapa lamanya tu. Maka dengan itu , balik tu ktorg sempat singgah mengopi dekat Espressolab Great Eastern Mall pula. Kekekeke.




Sambil mengopi tu ktorg muncul lagi dengan satu idea gila , nak tau apa dia ? Tunggu next entry ye. Hahahaha. Mak tak kuasa jah nak campak semua gambor dalam entry ni. Mihmihmih. Kepada yang tengok IG tu , buat buat jela macam korang pun tak tau mane aku pergi eh. Lulzzz ! 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : rindu nak lepak dengan budak 3 orang ni dah. Huhuhu.


xoxo


6 comments:

  1. ni pengaruh faizdickie la ni kan? hehe..
    syok nyeeee.. tak sabar nak balik kl, nak try jgk.. hehe..

    ReplyDelete
  2. FAIZ DICKIE??mamat sarabanon kat instagram tuh ke?absolutely he's so funny..ahahahahahaha..makan tak hajakkk!tak hajak!lol
    hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss ! Si sarabanon yang selenge tu. Hahahaha. Lulzzz. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Hahahaha kan ! Sabar jela sarabanon oii. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah