Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, September 16, 2014

Teaser : Bulan Madu

Assalamualaikum & Hello.


Banyak gila gambar , tak tahu bila nak start buat entry. Adakah akan update entry bulan madu dulu baru update entry akad nikah ? Jeng jeng jeng !!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bermalas malas di hari malaysia , esok kerja ! Hurh.


xoxo


24 comments:

  1. Assalamualaikum nad, amboiiii banyak ler draft nak kena siapkan. heheheee happy muka dia honeymoon... hehehhee header lawo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Tahu takpe. Banyak ni berhutang entry. T_T

      Delete
  2. patutlah lama menghilang pegi bulan madu ghopenya.. hahah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Mane ade menghilang sangatlah. :D

      Delete
  3. cameron eh?
    selamat berhanimuuuunnn.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh tahu saje tau cikgu ni. Thank you yang. :D

      Delete
  4. wah..dah pergi ke bulan rupanya..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan. Sikit lagi sampai bintang kak. Nak join ? :P

      Delete
  5. cameron ke....???

    seriusly kita jelous... hhahahaha but happy for both of u.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ala ala , nape je jeles. Hihi. Thank you dear. :)

      Delete
  6. tahniah,anda akan bakal jadi mak-mak,haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka ! Komen mu mek , sabor jela. Hahaha. Tahniah tahniah. :P

      Delete
  7. Replies
    1. Yang ada baby tu perut awak. Lalalala. Tah tabiat amende tah dia ni. Wakakaka.

      Delete
  8. untung la dpt berbulan dan berbintang tempat sejuk .. hahahahaha aku ni berbulan berbintang depan dapur roti jala je hari2 hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okaylah tu , rezeki masing masing weh. Hahaha.

      Delete
  9. takyah nak teaser sgt lah nuriieeee. penat tnggu cerita yg tak kunjung tiba ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakakakakakakakakaka ! Please bertabah dan bersabar , ai is tak dapat gambar cantik lagi nak update cerita tu. :P

      Delete
    2. takyah cari sngt lah. empunya badan dah cantik, gmbr tak cantik pun automatik jadi cantik gitu..

      puji lagi, nak hadiahhh. :P

      Delete
    3. Amboii pujian dia melambung kemain tau , tengoklah eh Aisya. Next week kalau rajin ai update okeh. :D

      Delete
  10. berseri-seri muka pengantin baru ni.. kat mana ni?

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah