Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, October 27, 2014

Aku jumpa Fazura dekat sini lah , LUX Fabulous Contest !

Assalamualaikum & Hello.

Amaran : Jangan cilok gambar eh , tumbuk nanti. 

Tarikh : 24 Oktober 2014 (Jumaat)
Lokasi : Bora Asmara Kg Sungai Penchala , Damansara

Seperti yang aku teaser kan haritu , this is the full entry. Mohon baca sampai habes , kalau rasa rasa macam nak menang dan rebut Perodua Myvi & Vespa dengan Fazura. Hahahaha. Okay tujuan utama event haritu adalah untuk melancarkan LUX Fabulous Contest yang bermula pada 1 Oktober hingga 30 November 2014.


Antara bloggers yang ada pada hari pelancaran LUX Fabulous Contest. Aku yang asalnya nak datang dengan partner akhirnya datang sorang diri. Hahahaha. Bukan apa , aku ni kan pemalu. Pula tu duduk dikelilingi dengan bloggers yang ada nama , rasa kecil sangat diri ini. Amboi.


Cara penyertaan LUX Fabulous Contest adalah sangat sangat sangat mudah. Peserta hanya perlu memilih dan menyusun gaun Fazura yang begitu cantik dan mempesona mengikut turutan berdasarkan apa yang dirasakan paling popular. Penyertaan yang sepadan dengan turutan yang paling tepat berserta catatan mengenai detik haruman yang paling hebat akan berpeluang untuk memenangi Perodua Myvi.


Pemenang hadiah pertama pula akan memenangi salah sebuah daripada lima Vespa, manakala tempat kedua berpeluang untuk menonton tayangan filem ‘Manisnya Cinta’ bersama Fazura yang dijadualkan ditayangkan pada 11 Disember 2014. Akhir sekali, 50 pemenang tempat ketiga akan membawa pulang bekalan produk Lux selama setahun. Banyak tu stok selama setahun , memang wangilah korang kalau memang tempat ketiga ni. Hehehehe.



Antara wangian LUX yang dipamerkan di ruang kawasan majlis pelancaran. Rasa macam nak rembat je semua , hahahaha. Padahal masa registration masing masing dah dibekalkan dengan satu goodie bag. Meriah okay isi dalam goodie bag tu. Terus rasa macam habes event je nak mandi wangi wangi. Ekekekeke.



Majlis pelancaran pun tidak mengambil masa yang panjang , sekejap sangat. Tup tap tup tap dah habes. Terus disambung dengan masa untuk makan!  Tapi sebelum makan tu , aku dengan bloggers lain sempat juga follow Fazura buat product shoot dalam kawasan Bora Asmara tu. Hehehe. Gigih okay pergi follow walaupun panas terik.


Menu makanan memang A , hahahaha ! Eh kau kalau pasal makanan semua A , tak pernah ada gred lain kau nak kasi kan Nadia. Hahahaha. Sedap weh , especially bila lapar teruk. Hahahaha. Selesai makan and borak borak sikit aku pun gerak balik. Almaklumlah , ai pergi event pun Wan yang hantar. Dahla Jumaat , maka dengan itu marilah kita kejar waktu sembahyang Jumaat. Event pun habes tak sampai pukul 1 petang. Good.



Nah ! Hahahaha. Sekeping muka pelik aku disamping Fazura yang sangat sangat cantik. Pengsan. Tu yang benci bergambar sebelah orang cantik. Mestilah diri ini nampak macam Beauty & The Beast. Tahniah Nadia tahniah. Dan sekeping lagi gambar yoo-yoo-tee-dee tuan blog , sekian mekasih.

Untuk sertai LUX Fabulous Contest : https://www.facebook.com/LuxMalaysia/app_710826762305305


Thanks for your time , love ya people.


p.s : rindu Fazura , tetiba. Hahahaha.


xoxo


40 comments:

  1. Assalamualaikum nad, wahhh bestnya.. tu cik lily, illy, ayna jalal.. lama tak jumpa diorang. hehehe bestnya jumpa Fazura cantik. kita suka fazura ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Aah tula mereka. Hahaha. Kita pun suka Fazura. Suka sangat sangat. T_T

      Delete
  2. Replies
    1. Alaaaaa jangan jeles jeles , please. Hehehe. Mane ole ole Aussie kita. :P

      Delete
  3. Halusnya fazura atau ko yg pakai baju beso dik? *soalan berlapik


    -Kakak pink muka korea-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaha baju den besarla kak korea. *konon* :P

      Delete
  4. Seronoknya... Dapat sabun pree tak? Nak satu.. ekekekeke....Mesti best sebab sabun LUX memang harum baunya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii. Nak satu eh kak , dekat rak pasaraya ada. Hahahaha. :P

      Delete
  5. omg!fazura!untunglah kan dpt jumpa...

    ReplyDelete
  6. Rindu Fazura ? Amboi kemadian dia ye.. hehehehe.... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn. Over tau. Belasah Nadia ni nanti kanggg. Hahaha. :P

      Delete
  7. laa awk ke yg baju putih tu..x ingt sgt muke..kalau x blh tegur hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ! Ada juga ke ? Hahaha. Kita pun masalah ingat muka orang. Hahaha. :P

      Delete
  8. wahhh lepas ni jadi blogeer glemer la kamu dik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiada maknenye akak oiii. Blog kite ni dahla tah pape. T_T

      Delete
  9. aku confuse tadi,, ko ambik gambar ngan pajura ke ngan aku.. sbb tgk pajura tu lebih kurang aku je rupe die.. bhahahahahahahahahaahah

    p/s: sentappp jelousss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak tau nak komen ape ni. Hahaha. Kang salah cakap tak siap pula guestbook corner aku. Hahahahahahahahahaha.

      p.s : siapa yang taknak ikut tah. :P

      Delete
  10. weh nad, muka hang ada iras iras iras pajura la, mohon tahun depan lux amik hang ganti pajura. haha
    senang sangat nak menang myvi tu..susun gambar je pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada iras terus katanyaaaaa. Hahaha. Beza tang hidung je kan. Hahaha. Nak juga. Mohon LUX baca komen hang BBL ooii. Yess ! Senang nau , lepas tu buat ayat creative sikit. Untung untung dapat Myvi. ^_^

      Delete
    2. dah lama tak guna lux.. tunggu gaji la baru beli haha

      Delete
    3. Hahahaha beli jangan tak beli , boleh masuk peraduan sekali. ^^

      Delete
  11. Okay nyesal click link ni.. jeles gilaaaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    Jom shopping pin pulak.. 😁😁
    http:// e-dania.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii. Menyesal terus. Hahaha. Wow jual pin ! :D

      Delete
  12. Cantik lah fazura.. tuan punya blog ni pun cantik gak.. cantik itu anugerah Allah.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan Fazura. Betul tu. Cantik tu anugerah. :)

      Delete
  13. mentang2 menu gred A,dia punya isi sampai tak muat pinggan ye.?/heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakaka ! Kannn. Meriah weh , naseb tak terpelanting udang semua kat meja sebelah. :P

      Delete
  14. lawanyer lahh Fazura.. bila lah kita boleh jumpa dia depan2... *malu* hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemain malu lagi dia. Hahaha. Memang lawa sangatttt. ^_^

      Delete
  15. helok lah tu.. che ta dan fazura..
    haha

    ReplyDelete
  16. Ok la fazura dgn farah breep breep..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha Fazura pun ada ke ? Ayooo. Hahahaha.

      Delete
  17. Yg muka ko awkward tu dah kenapa kak nurie hahahahahahahahaha
    Nasibaik dedua cantik haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ?? Awkward gile kannn ! Rasa nak lempang diri sendiri. T_T

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah