Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 2, 2014

Bila akhirnya suami bawa pergi Bookxcess , thank you suami !

Assalamualaikum & Hello.

Harini kita rest sekejap daripada cerita cerita honeymoon eh , nanti esok lusa aku sambung balik. Ni nak cerita , selepas quite sometimes aku bodek Wan untuk pergi ke Bookxcess , Fahrenheit 88 akhirnya semalam baru aku berjaya menjejakkan kaki ke Bookxcess. Ehehehe. Daripada sebelum kawen lagi tahu aku dah mengidam nak ke Bookxcess ni. Behe!

Kenapa aku nak sangat sangat pergi ke Bookxcess ni ? Cube tengok gambar bawah ni : Read More For Less. Yesss. Buku buku dekat Bookxcess ni ada diskaun. Aku rasa semua buku dekat Bookxcess ni ada diskaun , ke most of the books kalau tak silap aku. Bila dah ada diskaun ni , harga dia memang jadi mampu miliklah kan. Jadi , memang akan rambang mata tak tahu nak beli yang mana satu. Bertabahlah.

source : Google

So , sebelum aku pergi Bookxcess semalam aku dah survey survey dulu dekat online store Bookxcess. Yelah nak tengok juga buku apa yang available and best best untuk aku beli. Maka dengan itu , laju laju aku masukkan dalam list nak cari novel John Green - The Fault In Our Stars and Jill Mansell - Nadia Knows Best. 

Sampai sampai je dekat Bookxcess aku terus grab novel Jill Mansell tapi novel John Green aku tak nampak nampak. Maka dengan itu , aku minta tolong Wan tanyakan dekat staff Bookxcess. Rupa rupanya novel John Green tu in stock tapi tak sempat letak dekat rak lagi and staff tu kata boleh reserve dulu. Dalam esok or lusa dia akan call bagitahu untuk pickup. Tapi berkat kesabaran aku pusing Bookxcess macam tak reti keluar tu , akhirnya staff tu selongkar stock novel John Green tu dan bagi terus dekat aku. Yeay. Tak payah nak reserve reserve. ^^


Yeay ! I'm a happy girl. Hahahaha. Keluar Bookxcess dengan muka ada sinyum. Miahahaha. Gembiralah novel yang aku nak tu ada and dapat beli dengan harga yang super murah. Lalalalala. Faham fahamlah novel bahasa inggeris ni memang semuanya mahal mahal. 

Bookxcess Fahrenheit 88
L2 , Fahrenheit 88 , Bukit Bintang , Kuala Lumpur
Website : Bookxcess
Facebook : Bookxcess

Thanks for your time , love ya people.


p.s : 20 sen , 20 sen ! Hahahaha. Naseb badan.


xoxo


26 comments:

  1. nadia know best! tu yang aku nampak dulu.. hahahahahaha aku ni nak membaca pun banyak ganguan so baca e-book je la kira ok gak kan heheheheheh selamat membaca :)

    p/s: al-Quran Baca ke tidokkkkk? ^___^

    ReplyDelete
  2. kat kita ada tak?mihmih....time raya gak nak naik minyok,babeng!haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada , ada resit je nak claim dengan tokey ! Kahkahkah. Tahu takpe. Bertabahlah ye awaaa. ^_^

      Delete
  3. waaaa tq sbb bg info ni :D suka suka suka! yg kita tau dekat amcorp mall tu je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss ! Dekat Amcorp Mall pun ada juga. Boleh je pergi mana yang dekat. ^^

      Delete
  4. thanks sharing..tak tau ada cawangan kat farenheit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Sal , lepas ni bolehla pergi yang Fahrenheit pula kan. :D

      Delete
  5. Mak akak kan..dia kalau tengok anak2 baca novel mula bising.."baik baca quran tu..ada lapang baca la.sehari baca 4,5 kali.tak rugi...ampa ni sibuk dengan novel ja.."gitu la ayat dia..kalau dia datang umah jangan la bawak keluar novel depan dia..kena sekolah la jawab nye..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakaakakakakaka ! Tak pasal je kene sekolah kan. Langsung spoil mood nak baca eh kak. Ekekekeke.

      Delete
  6. Replies
    1. Takdela borong sangat , 2 buku je kita beli. Hehehe.

      Delete
  7. wahh tak sangka jauh betul beza dengan harga asal. kena g skali ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Kena pergi juga sekali. Lepas tu kalai ketagih jangan salahkan kita eh. :D

      Delete
  8. kalau merengek kat pakcik gemok ajak g sini mmg confirm lah dia tak bagi. soklan 1st dia mesti "novel beli hari tu dah habis baca belom?"
    kalau dh stock smpai awal tahun depan pun belum tentu habis mmg tak lah dia nak bawa. sigh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kite pun stock banyak lagi tapi sukaaaaa jugak nak tambah. Bacanya tak taulah bila. Ekekekeke.

      Delete
  9. Bestnya...Pun hantu buku...anak-anak pun...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah ! Bagusnya satu rumah semua ulat buku. Hehehe.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah