Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 9, 2014

Bila Nuffnang mengganas , Arigato !

Assalamualaikum & Hello.

Aku duk tengok dua tiga hari ni kemain ye blogger blogger duk update entry masing masing pakat tunjuk keganasan Nuffnangdalam memberi CPUV kepada blogger. Alhamdulillah , inilah yang dikatakan rezeki. Ye ke idok ? And alhamdulillah aku tak terlepas daripada keganasan Nuffnang. Thank you Nuffnang !!


11 CPUV on going ! Alhamdulillah. Syukur. Mohon bertahan dengan lama dalam blog aku ni. Dan mohon tunjukkanlah diri masa orang datang visit blog dan bukan berjoget sakan masa takde orang visit blog. Sekeh kang. Hahahahaha. Apa pun thank you Nuffnang sebab tak terlepas pandang blog picisan macam blog aku ni. Ehehehehe. Nak tunggu advertorial , macam berjanggut je. Mihmihmih. Syukur. Love ya Nuffnang.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : currently waiting for my 2nd cheque dengan Nuffnang. ^_^


xoxo


20 comments:

  1. Replies
    1. Fuhh fuhhh ! Jampi sikit kak tiap kali datang jenguk sini. Hahaha. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Kayoooo laie ! Hahaha. Amiinn. Doakan boleh beli pencuci muka skinfoods. ^_^

      Delete
  3. Akak tengah tunggu cek pertama. Hebattt je rasa. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dapat cashout tu rasa hebat gila kan ? Haha. Padahal perjalanan nak cashout rasa nak melalak. :P

      Delete
  4. uwaaaa byk giloss.. tp iklan jd invisible la plak.. burung biru je ada.. hehehe..
    btw, tahniah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iklan ni memang ! Sakit je hati kitaaaa. Hahaha. Thank you Anne. ^_^

      Delete
  5. eh kat sini pun hujan CPUV ke..tahniah.. jap nak tumpang kelik kelik iklan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tragedi Oktober juga dekat sini. Hehehe. Thank you BBL ! ^^

      Delete
  6. perrrrhhh ni lagi nuff sayang ni.. ala untung ar untung ar untung ar.. belanjerr ABC pelissss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka ! Ni nama dia 'berani kau nak duakan aku ke'. Tu bagi banyak tu. :P

      Delete
  7. sama! sheila dapat gakkk. oh hoiii bestnya...

    ReplyDelete
  8. samalahhhh.. terkejut gak tgk mula2. tp takpe la. rezeki kan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula ni pun ada lagi yang masuk. Betullah tu takpela , rezeki. Hehehe.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah