Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 2, 2014

CPUV 24 - 27 : Sunsilk Perfect Straight 2x , Sime Darby & Seng Heng

Assalamualaikum & Hello.

Okay sebenarnya aku sendiri pun dah lost track dengan CPUV yang aku dapat. Yela sejak sejak beberapa minggu sebelum dan selepas kahwin ni aku asyik terlepas pandang dengan CPUV yang masuk. Aku masuk Nuffnang pun hanya untuk cashout je haritu. Hahahaha. Lepas tu dah tak masuk masuk Nuffnang dah. Tahu tahu je ada yang dah credited. Sobss.

Tapi harini aku sempat masuk Nuffnang and usha CPUV. Alhamdulillah. Rezeki lepas kahwin nampaknya. Syukur. Ada 4 CPUV yang tengah on going. Alhamdulillah. Please stay lama lama sikit please , atleast stay sampai dana nak pergi Korea dah cukup pun dah kira orait. Kahkahkah. Lantak kaulah Nadia. Ekekekeke.


Alhamdulillah dengan rezeki yang diberi dan tak lupa mestilah say thank you dekat Nuffnang. Walaupun Nuffnang dah tak berapa nak sayang kita , tapi kita tetap sayang Nuffnang. Tetiba. Kau dah kenapaaaaa. Muahahahaha. Last but not least , terima kasih daun keladi kepada kawan kawan bloggers yang sudi klik klik ads kita. Thank you !!

Thank you for your time , love ya people.


p.s : reminiscing !


xoxo


14 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah. Rezeki pengantin. Hehehe. :D

      Delete
  2. yeehhhhh bertaturrrrr nampaknyer... heheheh tahniahh *joget joget

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha bertatur pun boleh laaaaa.

      Delete
    2. mmg saje eje mcm tu.. ptttfffhrhlksafdgjkadfgvbdfjgbfr

      Delete
    3. Kahkahkahkah ! Pun bolehlaaaaaa.

      Delete
  3. Replies
    1. Takleh takleh tokey da kaya event. Hahaha. :P

      Delete
  4. skrg ni mmg musim cpuv berdozen2 kan. hehe..
    tahniah!

    kad nye mana? ehem.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula pasal. Tengah musim banyaklah kalau tak ? Nanges! Hahaha.

      P.s : ceritanya kad kawen pun tak siap lagi. Hahahaha!

      Delete
  5. Banyaknya cpuv dia...Tahniah kak nurie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah adelah sikit. Thank you Azwar ! :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah