Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 14, 2014

Hanna & Umar Reception , Selamat Pengantin Baru

Assalamualaikum & Hello.

Masa dapat invitation daripada Ana , aku terus tengok kalendar. Nak kene tengok schedule Wan keje shift pagi ke shift malam. Kalau jatuh masa shift pagi alamatnya memang tak dapatlah nak attend reception si lesung pipit ni. Tapi naseb baik schedule Wan jatuh keje malam Ahad tu , phew ! Boleh pergi. Yeay !!


Time ktorg sampai tu tengok tengok Ana dengan Umar dah naik pelamin and belum start lagi makan beradap. Kira macam ngam ngam soi la time yang ktorg sampai tu. Sempat pergi tayang muka kejap dekat Ana lepas tu terus pergi queue amek makanan. Makanan dia superb ! Banyak gila lauk. Serious best. Lauk lauk kampung pula tu , kau ghase ? Tak penuh pula pinggan aku. Ekekekeke.


Actually beberapa hari sebelum reception Ana aku dah contact Mekonie , nak jumpa dia dekat sana. Bukan apa , aku ni seganlah. Yelah aku bukan kenal sesape. Naseb baik ada Mekonie sayammm ni. Hehehe. Mekasih Onie sebab jaga tempat , amekkan air sirap sejuk , bagi doorgift. Ailebiu lah ! Hahahaha.


Disebabkan malam tu Wan keje dan pengantin pula sibuk layan tetamu nak tangkap gambar. So , this is it. Kita tangkap gambar dengan bunting jela. Ini je yang mampunya pun hadoi. Janji ada bukti nak tunjuk dekat Ana yang ai is datang reception uolls. So sila tunjuk muka masa reception ai. Kahkahkah.

'Dear Ana & Umar , selamat pengantin basi. Eh. Selamat pengantin baru. May Allah bless your marriage until Jannah. Ucapan cliche , sila buat anak cepat cepat. Hahahaha. Oh , do enjoy your marriage. Serious best kahwin daripada kapel kapel ni (pesanan penaja daripada senior). Tak pasal. Hahahaha. Love you si cantik manis berlesung pipit !'

Thank you for your time , love ya people.


p.s : honeymoon mana ? naaaa ikut. Onie jom kita ikutttt !


xoxo


20 comments:

  1. kalau tak herot berot tak Nurie la kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia , lepas tu salahkan Wan sebab tak cakap tudung senget. Hahahaha.

      Delete
  2. Replies
    1. Alaaa alaaa janganlah puji depan depan , pengsan nanti. :P

      Delete
  3. seorang nurie ni kalau tak sweet dengan ambe memang tak sah,sayam awoppp... tq jugak sbb datang wedding hannah tau..

    jom ikut hannah honeymoon,hahahahahahahaa..

    eh nak tanya lagi ah,apa hukum pegang belon?haha..serius terhibur baca entry2 awop sayam... *puji tanda mintak belanja,kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bolehla , memang kene sweet sweet dengan princess. Kahkahkah. My pleasure. Nanti turn korang datang reception iolls okeh.

      JOMMM !!!

      Tak abes lagi dengan hukum , hahaha. Apa hukum pegang bunting Hannah ? Hukum sebat oleh abe rela. Kahkahkah. Meh belanja nasi minyak ok dok ? :P

      Delete
    2. nanti mohon bagi date awal,takut kang ada koje lain,haaaaaaaa...sedih bride tak dapek jumpa pwincessss,kahkah

      Delete
    3. Ambe wasak kejap lagi ! Hahahaha. So please mark your calendar. Gitu.

      Delete
  4. Assalamualaikum nad, huwaaa hana ada jemput sheila gak. tapi sebab tak dapat kad, sheila langsung terlupa. huwaaa dah ler saing date dengan kenduri abang long sheila. pasrah. lawa sangat hana... ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Memang lawa , daripada jauh dia nampak kita datang. Dia dah buat peace dah. Sabor jela. Kita ni kad pun tak siap lagi. Mohon Sheila jangan lupa 8.11.2014 dahla. :P

      Delete
  5. kuruih nya...saja diet ketat sebab takut tak muat baju pengantin nanti ke apa ni??hehehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde maknenye diet ketat kak , memang rupa itulah badan dari azali. Hahahaha. :D

      Delete
  6. ok lah tu gambar kenangan ngan banting #ehhh hihiuiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn. Okay sangat dah ni. Awet muda je bunting tu. Hahaha. :P

      Delete
  7. bukan main lagi pengantin basi ni kan. eh eh..

    alamak baju g kenduri kawen nurie tak carik lagi ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila pergi cari dengan kadar yang segera. Hehehe. Emerald green kan. ^^

      Delete
  8. salam.. selam kenal. selamat pengantin baru buat hanna & umar..')

    semoga bahagia sakinah, mawardah, warahmah..

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah