Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 28, 2014

Mini gathering dengan bloggers kesayangan hamba !

Assalamualaikum & Hello.

Selepas daripada mini gathering dekat Flora Cafe bulan 5 haritu , akhirnya Sabtu lepas dapat juga jumpa lagi dengan budak budak ni. Itu pun sebab Niesa turun KL , kalau tak ? Harom nak ada gathering. Hahahaha. Apa pun thank you so much Sally selaku tuan rumah yang menganjurkan this second mini gathering. Hehehe.

Menu untuk second gathering ni : Nasi Kerabu & Macaroni Goreng. Since ada yang tak makan Nasi Kerabu si Sally pun buat satu lagi menu tambahan. Sangatlah bertimbang rasa okay tuan rumah nak masak dua menu. Kalau aku ? Siapa tak makan Nasi Kerabu tu sila bawa bekal awal awal dari rumah. Kahkahkahkah. :P



Gambar makanan ni semua ihsan group Whatsapp ! Hahaha. Aku kalau dah nampak makanan memang dah tak ingat apa dah. Hahahaa. Unless masa tu ada keajaiban berlaku , wakakaka. Menu utama Nasi Kerabu bewarna biru , tapi takde sesiapa pun yang snap gambar Nasi 'CNBLUE' tu. Hahaha.


Sedang elok aku , Wan , Qila , Aisya dan tunangnya menjamu selera sampai pula batch kedua which is Bella , Nad & Niesa (orang jauh). Hahahaha. Sampai sampai terus pergi meja makan tau dorang tu , nampak nau lapar. Muahahaha. Memandangkan aku dah kenyang , moh kite selfie tanpa tuan rumah satu kali. Hehehe. 



Tengah ralit layan batch kedua pilih 'souvenir' , si Hana pula sampai dengan Kak Lieya Von Jay. Ampunlah Kak Lieya , kita kalau tak kenal orang lagi memang lambat sikit panas. Hehehehe. Dalam pada tengah makan pun si Hana ni sempat lari semata nak masuk dalam gambar. Bertabahlah nak. Mihmihmih. Eh , baru perasan gambar ni pun Sally takde. Kemanakah beliau menghilangkan diri ?? Hahahahaha. :P


Eh ! Dah ada dah Sally. Kekeke. Selfie dengan tuan rumah kenalah ada juga , kang dia suruh bayar RM 6 pula sebab dah bagi makan dekat ktorg semua. Miahahahaha. RM 6 tu Sally tuntut dengan Hana eh , dia kate dia bayar semua. Wakakakaka. Pening kepala Wan dengan tunang Aisya tengok ktorg ni aku rasa. Maaflah. Hahahaha.


Muka kanak kanak riang dapat souvenir daripada tuan rumah. Hahahaha. Thank you Sally sebab sudi masakkan Nasi Kerabu untuk 'Niesa' and bagi souvenir lagi. Suka suka suka. Masing masing gembira je dapat bawa balik shawl. Hehehe. Aku dah siap rasmikan dah pun shawl tu. Wakakakaka. By the way , thank you Niesa untuk early wedding gift. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : see you guys 2 minggu lagi okay , sila cari baju emerald green tu cecepat. 


xoxo


26 comments:

  1. ala aku punyer takde ke? kehkehkehkeh maafin dong,, plan berubah secara tiba2 :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa ! Kau memang , sebab plan kau berubah maka takde shawl untuk kau. :P

      Delete
    2. kita abaikan je si Una ni..huh! -_-

      Delete
  2. haha sory girls tak dopet deng nak join sebab ada hal kat cheras T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke , takpe next time ada lagi jangan lupe join ! ^_^

      Delete
  3. Wah..dah sampai rumah sally rupanya..rajin pulak dia memasak..heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha nama pun Sally , bukan je rajin makan. Dia pun rajin masak. *puji*. Kahkahkah. :P

      Delete
    2. "bukan je rajin makan"

      kasar Nurie. Kasar.

      hahaha

      Delete
    3. Hahahahaha ! Eh dia baca pula. :P

      Delete
  4. Replies
    1. Tula , nape tak response ajakan kak sally. ^^

      Delete
  5. Replies
    1. Jemputlah join kalau ada lagi nanti. hehehe.

      Delete
  6. bestnya pergi gathering camni.. dah lama xjoin gathering.. :)

    ReplyDelete
  7. whoaaa..best nye!! nak jugak. nk kene join la gathering2 pasni. hehehe

    btw, Sya br follow cni. nnt free visit/follow jugak ek~
    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada masa boleh je join Sya. Hehehe.

      p.s : nanti free kita melawat kawasan eh. ^_^

      Delete
  8. nota kaki tu tau dah tuju kat sapa. kalau tak sempat carik camne? hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempatkan juga ! Haippppp. Biasa dia ni. :P

      Delete
  9. kihkihkih,,,, eh tak pa paham... kak Lieya pon ikut hati nak g makan kat dapor rumah Sally sebab malu ... kan tak kenal tiba-tiba pi buat peramah terlebih takut orang heran plak kan... ^_^ Maybe Next time plak la kot boleh beramah mesra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Over tau kak lieya sampai nak makan kat dapur. Hehehe. Nak culik carrot dengan oyen la tu. Macam kita tak tahu muslihat akak. Hahahaha. InshaAllah nanti kita beramah mesra lagi k. ^_^

      p.s : mohon sally buatlah lagi rumah terbuka. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah