Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, October 29, 2014

NadiaWanWeddingPreparation : Kertas Kraft A4

Assalamualaikum & Hello.

Sejak akhir akhir ni aku tengok kertas kraft ni semakin banyak digunakan. Ada yang guna untuk buat kad kahwin , ada yang guna untuk bust guestbook dan sebagainya. Maka dengan itu , aku pun turut sama taknak ketinggalan untuk terjebak dengan kertas kraft ni.

Agak susah sebenarnya nak cari supplier kertas kraft ni. Aku google tapi semuanya jenis yang jual banyak banyak terus. Aku ni nak pakai sikit je , kalau aku beli banyak banyak nak buat apa ? Buat main kapal kertas dekat Tasik Putrajaya ? Kahkahkah.

Tapi rezeki aku agaknya , ternampak satu entry ni dekat reading list aku. Rupa rupanya ada seorang blogger ni jual kertas kraft. Cheh ! Punyalah beriya aku cari last last dekat reading list juga yang aku jumpa boleh beli dengan kuantiti yang aku nak pakai tu. Hehehehe.


Bila dapat je parcel daripada Tasbih Cintaku aku memang dah senyum lebar dah. Hahaha. Sebab aku tahu dalam parcel tu isi dia kertas kraft yang aku cari cari tu. By the way , kertas kraft yang aku order ni size A4 dengan berat 175gsm. Harga sangat sangat murah compare dengan beli dekat kedai alat tulis. Sangat puas hati !


Tadaaaaa ! Inilah dia rupa kertas kraft aku tu. Kenapa aku beli kertas kraft ni ? Nanti aku share dalam entry lain. Sekarang tak boleh nak share lagi sebab aku takut ada 'copycat' ni tiru pula. No no no. Kakak don't like ! Hehehehehe. Untuk siapa yang nak beli kertas kraft ni bolehlah klik klik link dekat bawah ni.

Blog : Puan Mah
Facebook : Tasbih Cintaku
Whatsapp : 017-6626152

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dekat sini pun ada jual tasbih , kalau nak beli untuk buat doorgift tu pergilah usha. hehehe.


xoxo


32 comments:

  1. Alahhh, share je lah cepat. *tak gheti sabo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lek lek lu. Hahaha. Nanti kite mesti share punyaaa. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Sangat jimat kak ! Rasa nak nanges. Hahaha. :D

      Delete
  3. Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda fresh from Bandung,Indonesua
    whatsapp ina 0192633431

    ReplyDelete
  4. menarik... tak sabaq nak tengok apakah hasil nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabaq sat na Kak Lieya , nanti cheq tunjuk na. :D

      Delete
  5. kertas kraft ke?/ingat kan kertas bungkus bihun ..ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pun bolehla kak. Hahaha. Kertas bungkus mihun besarlaaaa. Gggrrr. :P

      Delete
  6. mohon simpan satu doorgift utk kita... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon minta Una simpankan. Una penjaga penjaga goodies. ^_^

      Delete
  7. Replies
    1. Jeng ! Jeng ! Jeng ! Copycat tu orang yang teringin jadi kucing. :P

      Delete
  8. kertas kraft... boleh tak nak cakap first time dengar? hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh bakal pengantin ni , pergilah survey survey. Nak kawen kannnn. :P

      Delete
  9. Tq sharekan info nadia...wah..cik mah pun csbr nk tgok hasilnya..selamat diy ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama Cik Mah. Nanti kalau dah siap hasilnya kita share dekat blog eh. ^_^

      Delete
  10. tak penah denga pasal kertas kraft hauhau. tak sabo gak nak tau ape fungsi dia. looking forward!

    ReplyDelete
  11. waaa..mmg nk wat ketas kraft jgk! tp xtau la bile bole wat :( tgk org dlu la nmpk nye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaiii. Sedih nau bunyi. Buat je siap siap. Hehehe.

      Delete
  12. Cepaaaaaaat haahhahahaha ohh guna ni eh kak nurie hmmmm full tutorial pls

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kemain cepat lagi. Tutorial juga ke ? Alaaa malasnyaaa. T_T

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah