Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 17, 2014

NadiaWanWeddingPreparation : Penanda Arah

Assalamualaikum & Hello.

Kalau bab bab seni ni memang aku teramat sangatlah tak kreatif ye. Bukan tak boleh buat tapi tak kreatif , idea tu memang tak berkembang. Takat tu je. Maka dengan itu , untuk design penanda arah aku minta Una yang designkan. Hahahahaha. Aku dah hire Una untuk jadi Wedding Designer aku secara tak rasmi. Apa guna kawan kawan yang kreatif kalau kita tak gunakan mereka dengan sebaiknya.




Cantikkan ? Memang kawan kawan aku semua hebat hebat. Hahahaha. Ini first design penanda arah yang Una kasi aku tengok dan aku terus approve. Biasalah , aku ni kalau boleh semua nak simple dan mudah. Buat apa nak banyak kali draft , cepat siap cepat boleh print ! Tak gitu ?

Percaya tak kalau aku cakap ktorg punya discussion untuk penanda arah ni secara online. Aku takde draft pun kasi dekat Una , aku cakap aku nak penanda arah je. Tada. Siap. Hahahaha. Bagus betul ada bee-eff-eff yang memahami camni. Ai lap you lah kakak. Thank you so much kakak !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : semalam discuss untuk design name tag , harini discuss untuk guestbook ! hehehe.


xoxo


20 comments:

  1. kamu tu selalu nak lelawa ajeeeee...

    ReplyDelete
  2. LOL...name tag macam dah nak orientasi sem 1..hahaha..

    Una nnt sally kawen buat jugak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tema dia Back To School Sally. Kahkahkah. Hello ! Jangan rompak designer ai. :P

      Delete
  3. penanda arah ni yang penting nama pengantin biar lah besar..huhuhu

    by the way, saya tukar url blog. blognisalpunya.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kreatif kreatif. Simple dan menarik. :)

    ReplyDelete
  5. cantik! tapi kalau anne nanti buat anak panah je.. malas..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu kalau Anne , kalau kita memang langsung tak rajin nak buat apa apa. Tu suruh orang buatkan. :P

      Delete
  6. ina pun diy sendri dan print je... nak tempah rasa membazir sebab lepas tu ina tinggal je kat tepi jalan tggu majlis daerah kutip... hahaha

    but nice akak punya.. pandai kawan akak design. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula pasalnye Ina , diy jelah yang mampu untuk kita kita yang berjimat tahap kedekut. Ekekekeke. Yes , kawan akak ni memang berseni sikit. ^^

      Delete
  7. Janji org xsesat n slh rumah..hehehe

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah