Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 16, 2014

Product Review : BeautyOat , Collagen Plus + Oat Drink Formula

Assalamualaikum & Hello.

Nama produk pun dah BeautyOat , kalau tak beauty juga lepas consume tak tahulah aku. Silalah jadi beast je kalau tak boleh jadi beauty. Hahaha. Okay produk BeautyOat ni masih baru lagi dalam pasaran dan actually masih ramai yang tak tahu kelebihan BeautyOat. So meh sini aku share dengan korang apa yang korang dapat bila consume BeautyOat.



Tengok kotak pun dah feeling feeling cute kan ? Warna pink pink gitu. Bila baca Weight Control tu mesti lagi happy kan ? Hahaha. Ai know ai know. Bagi aku yang gila Korea ni , aku sangatlah gembira bila baca Marine Collagen with Sakura Extracts Formulated From Korea. Yeay ! Bolehla dapat kulit macam oppa oppa. Hahaha. Oppa oppa juga yang dia pilih. Gasak. :P


Dalam 1 kotak ni ada 18 sachet. Untuk kotak pertama kena consume 2 sachet sehari. Satu sebelum makan dan satu lagi sebelum tido. Untuk kotak kedua dah boleh amalkan satu sachet sehari. Biasalah awal awal kenalah consume lebih , lepas tu tinggal nak maintainkan je.

4 Amazing Ingredients in BeautyOat :
  • OATS - Oats are a natural superfood , high in fibre and a source of protein and the beta glucan found in oats helps to lower cholestrol re-absorption.
  • MARINE COLLAGEN - To keep skin firm , supple and elastic. It actively boosts collagen synthesis to minimize the signs of aging such as fine lines , wrinkles and dryness.
  • SAKURA - Natural ingredient for anti inflammation , whitening and anti-gylcation. Helps in reduces melanin production for a fairer and brighter skin.
  • POMEGRANATE - Antioxidant-Rich superfood that helps minimize free-radical damage to the body. Pomegranate nutrition benefits are highlighted by its low calorie content combined with its high nutritional value.



Tadaaaaa ! Pagi ni sampai sampai office je aku terus bancuh satu sachet. Alhamdulillah kenyang sampai sekarang. Rasa dia tak manis sangat , so sedap sedap je. Yang penting habes satu mug. Hahahaha. Jimat duit belanja seminggu ni. Kehkehkeh.

Cara membancuh BeautyOat :
  • Tuangkan satu sachet ke dalam gelas.
  • Tuangkan air panas sebanyak 180ml.
  • Kacau sehingga oat kembang , sedia untuk diminum !

Harga BeautyOat : RM 79 (Semenanjung Malaysia) , RM 89 (Sabah/Sarawak)



Muka propa tuan tanah mestilah ada , hahahahaha ! Kemain gigih okay selfie sambil menghirup BeautyOat , lepas tu melecur lidah. Biasalah orang gelojoh , memang boleh hirup BeautyOat tu panas panas camtu. Wakakakaka. Maafkanlah. So kepada yang nak beli BeautyOat ni , nah refer bawah ni.

BeautyOatOfficial

Address : 12-C, Jalan BS 9, Taman Bukit Segar, 43200, Cheras, Selangor.
Hotline : 0122444014 / 0122444041
Email : Babeskin365@gmail.com
Facebook : BeautyOatOfficial
Instagram : @BeautyOatOfficial
Website : BeautyOat

Thanks for your time , love ya people.


p.s : teringin nak ayam penyet la pula , hish !


xoxo


26 comments:

  1. nak free bagi kat aku! tp aku tak mkn oat pulak.. tp nak jugak cm ne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taknak ar kasi ko ! Hhahaha. Membazir. Hahaha. :P

      Delete
  2. alaaa oat tak bleh telan..canne nak cantik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa telanlah telanlah. Bestlah ! Hehehe.

      Delete
  3. air suam la kakak...jangan pakai air panas..hahaha...lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah percaturanlah harini kakak , malam kang kita cuba lagi. Hahaha. :P

      Delete
  4. Akak rasa macam nak la..senang pagi2 makan ni je..akak ni malas sikit masak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah tu kak , senang tayah nak kelentang telentang kat dapur. Hehehe.

      Delete
  5. bagus utk yg konsisten makan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Mohon kita ni rajin jela. Hahaha. ;D

      Delete
  6. Assalamualaikum nad, best kan beautyOAT ni. sheila consume dah.. heeeee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Aah best. Kenyang kot. Hehehe. Sep sikittt. :D

      Delete
  7. eh BBL pun dapat sekotak. tengah memikir nak buat entry

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila buat dengan cepat BBL ! Hehehehe. :D

      Delete
  8. er2, nak try ke tidak ni.. hmm..
    tp sekali dgn oat mmg elok lah utk jenis mcm sy yg takleh makan berat time breakfast..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah ! Hehehe. Best kot. Sedap. Kita pula cam kalau dah habes ni mau repeat. ^^

      Delete
  9. makanan berasaskan oat memang superb! sihat je kan.. bertambah lawo je pengantin kita.. hikhikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul , oat memang baik untuk kesihatan. Alaaa tak selawa tokey cendol la Ma. Hehehehe.

      Delete
  10. Berminat untuk dptkn BeautyOat Whatsapp sy 013_4980539 :-) Saya Stokis Sah BeautyOat.IG SHOP @memey_beauty_shop :-)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah