Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 24, 2014

Teaser : OMG ! It's Fazuraaaaaa !

Assalamualaikum & Hello.


OMG ! Its Fazura ! Gigih okay aku ambil cuti semata mata untuk event ni. Kalau artis lain maybe aku tak berapa kisah. Tapi bila Fazura , there is no reason to say no to this event. Hari hari stalk IG Fazura , bila ada peluang jumpa depan mata memang taklah ai nak sia siakan. Ehek.

Kenapa aku boleh jumpa Fazura ? Next entry aku cerita okeh ! Stay tuned.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bila pergi event macam ni , dapat buat ramai lagi kawan blogger. Best !

xoxo


14 comments:

  1. i sooo jelous! allaaa dapat selpie tak? alaaa pajura alllaaaaa pajuraaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa kita malu la nak selfie selfie. :P

      Delete
  2. cepat taip enty tu.. nak tengok pajura

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala pelan pelan kayuh la , weekdays baru ada masa update blog. :P

      Delete
  3. Canyik nya Fazura..letak la gambar dia banyak2..:P

    ReplyDelete
  4. omg it's Fazura! omgg mesti lagi cantik kan dia bila nampak live?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat cantik ! Attitude pun bagus , sopan je. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Yang penting siapa suruh short handed , hahahah. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah