Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, October 15, 2014

Wordless Wednesday : Lelaki confuse !

Assalamualaikum & Hello.


Bila perempuan sebut 'wedges' kita bayangkan wedgeslah tapi di kepala lelaki hanyalah 'wedges KFC' mungkin dengan extra cheese. Hahahahahaha. Dulu dulu dulu dulu , Wan pun confuse macam ni. Kahkahkah. Naseb sekarang beransur elok. Ampun suami. Hahahahahaha. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : entry yang bakal menyusul mungkin mengundang air liur. maafkanlah. ^_^


xoxo


16 comments:

  1. nak jugak tengok yang bakal mengundang air liur tu...

    ReplyDelete
  2. apakahhh?? tak zabar tunggu next entry.. haha

    ReplyDelete
  3. yup Nad, dulu BBL selalu kompius tahap dewa bila dengan mak cakap nak beli wedges baru, dalam hati yes mak nak g kfc last2 dia bawak balik kasut. kompius..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahahahahaha ! Mesti cam teruja nak dapat wedges KFC kan. Sekali ? Kasut daaaa. :P

      Delete
  4. jgn kata suami kamu, tunang sy pun sama species. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Larh ! Sepesen jugak rupanya. Hahahaha.

      Delete
    2. sebab tu takleh kata nak cari wedges.. kena cakap cari kasut.. nanti dia bawa g kfc.. pastu kita pulak yg tercengang tiba2 sampai kt kfc. sejak bila pulak kfc jual kasut.

      Delete
    3. Kannn !! Tapi naseb baik sekarang Wan dah ada improvement. Pffft. Kalau tak jenuh nak explain. :P

      Delete
  5. Hahaha..lelaki..dua tau kasut is kasut...bkn wedges,bkn flat shoes,bkn high heel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe kak , kalau kat kaki tu kasut je nama dia. Takde nama lain. Hahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah