Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 28, 2014

2014 FIA Formula E Putrajaya ePrix

Assalamualaikum & Hello.

Okay cerita basi datang lagi. Wakakaka. Formula E dah habis lama dah baru kau sibuk nak cerita kan Nadia. Hahaha. Ala kasilah chance , daripada aku tak benda nak update dekat blog ni. Ekekekeke. Sejak menjadi warga Putrajaya ni aku berkesempatanlah tengok pembikinan track Formula E. Lama kot projek buat track Formula E ni ambil masa tapi nak pakai sehari je. Cheh.


Memandangkan Wan dah dapat tiket free , kita pergi jela. Buat syarat nak pakai tiket tu je. Padahal bukan ktorg stay lama pun tengok Formula E tu. Sebab panas terik weh. Kang rentung kulit muka ahkak yang putih macam snow white ni. Erkk. :P



Tiket aku tu untuk Gate 4. Parking yang terdekat pun dekat area Masjid Besi (sempat ootd lagi okay dekat parking. hahaha) , lepas tu wajiblah menapak kan. Dahla panas , sampai sampai dekat Gate 4 tu ingatkan adalah seat untuk duduk ke apa kan sebab masa dorang pasang track semua tu ada nampak kerusi. Hahaha. Rupanya tu untuk tiket yang mahal sahaja. Kakakaka. Maka bertepeklah aku laki bini tepi pagor tu. Pfftt.




Lepas snap gambar untuk dijadikan modal buat entry , ktorg terus gerak balik. Hahahaha. Kejap gila pergi tengok. Dengan panasnya dengan ramai orangnya dengan takde seatnya , memang taklah aku nak stay lama lama. Asal dapat tengok depan mata je sudah. Hehehe.



Masa nak ke parking tu elok pula ada helikopter atas kepala , angin dia kemain meriah. Naseb aku tak melayang je. Kahkahkah. Dapatlah juga aku feeling feeling cerita hindustan dengan Wan bawah helikopter tu. Wakakakakaa. Barulah aku tahu betapa kuatnya angin kipas helikopter tu , pasir pun meriah nak masuk mata. Baju spike tu tak yah tegur , aku memang rockstar. Eh. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dulu ada orang panggil aku 'Heli' sebab nama aku macam Helikopter Nuri. Bengong.



10 comments:

  1. haha..zaman sekolah memang selalu ejek-ejek nama gitu kan.lagi malang kalau nama bapak pun kena ejek.

    rockstar sungguh spike tu..kalau orang terlanggar mau luka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama tu kita dapat zaman U dulu Sal , huwaaa. Siap dorang buat bunyi helikopter lagi. Sabor jela. Hahaha. Spike ni tumpul sikit la , kalau terlanggar - calar je. Kahkahkah. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Terbaik tapi tak cukup power macam F1. :D

      Delete
  3. wuuu. feeling feeling cerita hindustan :P cermin mata besau tu dapat halang pasir masuk mata Nad. hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah naseb baik ada cermin mata besor tu. Hehehe. Best wooo angin helikopter. :D

      Delete
  4. baru nak tegur pasal baju..tercocok mata cik abam padan muka..ekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha dia da biasa da kene cucuk kak , letak tangan kat bahu je kene karen. Ekekekeke. :P

      Delete
  5. Helikopter nuri? Hahahahaaha.
    Ok tu lawak ihihih
    Woi kak rockstar misschuuu oii

    Haih so sawit lah i two.
    I kapal both of u ekeekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missschuuu juga Qila ! Hehehe. Jangan sawit sangat kang akak bagi pelepah pokok sawit kangg. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah