Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 18, 2014

BeautyOat dah buat apa dengan kulit muka aku ?

Assalamualaikum & Hello.

Seperti yang sedia maklum , sebelum ni aku pernah share dengan korang pasal satu produk iaitu BeautyOat. Actually baru sekarang baru aku sempat nak share result dia dengan korang. Kahkahkah! Maaflah , asyik busy dengan hal kawen - asyik busy dengan makan makan makan. Lupa pula nak tunjuk apa dah jadi dengan kulit muka aku.


Kalau siapa yang kenal aku pun memang tahu kulit muka aku memang bukan bangsa kulit muka bermasalah. Tapi selepas sekotak BeautyOat aku telan , alhamdulillah kulit licin habaq hang ! Flawless kata orang sekarang ni. Tapi part yang aku suka dengan BeautyOat is actually ianya mengenyangkan. So tak payahlah kau tapau karipap 5 biji setiap hari dekat gerai makcik kiah tu. Gerenti kenyang. Ehek.


Harga : RM 79 (WM) / RM 89 (EM)

Untuk maklumat lanjut dan untuk sesiapa yang inginkan kulit muka yang flawless , nak kenyang dan nak kulit muka yang licin bagai telur yang baru dikups. Nah refer semua details yang aku bagi dekat bawah ni. 

Address : 12-C, Jalan BS 9, Taman Bukit Segar, 43200, Cheras, Selangor.
Hotline : 0122444014 / 0122444041
Email : Babeskin365@gmail.com
Facebook : BeautyOatOfficial
Instagram : @BeautyOatOfficial
Website : BeautyOat


Thanks for your time , love ya people.


xoxo


18 comments:

  1. akak pun makan beauty oat ni jugak... memang terbaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Thorbaek dan kenyang. Itu yang paling penting untuk pelahap macam Nurie ni. Eh. :D

      Delete
  2. ehhhh ingat neloffa tadi.. tanjat kite *tangan atas bahu hahaahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tanjat kannn. Kita pun tanjat sangat muka iras iras Neelopa. Lol ! :P

      Delete
  3. makan gak! best..oat yg tak memuakkan :D

    ReplyDelete
  4. tahniah..dah cantik..cik abam bertambah sayang...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboii ! Kena kawalan ketat la ni kak kalau dah cantik. Eh. :P

      Delete
  5. haa part mengenyangkan tu lah yg tgh fikir2 ni nak membeli ke tidak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Part tu la jangan ragu ragu kena beli sebab nanti boleh diet. :D

      Delete
  6. cantik dan kenyang..tu yang best..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ! Senang kan , dalam nak cantik boleh kenyang juga. :D

      Delete
  7. Wah....cantiknyer....nk trylah mcm ni

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah