Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 25, 2014

NadiaWanWedding : Guestbook Corner

Assalamualaikum & Hello.

Aku daripada awal kononnya nak DIY sendiri untuk guestbook corner aku , tapi biasalah orang yang suka buat kerja last minute ni. Kahkahkah ! Kesudahan dia , Una yang tolong aku banyak gila untuk guestbook ni. Thank you kakak sayang. Abiyuuuu la ! Aku just cakap kat Una yang aku nak guestbook tu ala ala vintage. Itu sahaja. Lepas tu semua aku campak kat dia , pandai pandai dia la nak pikir untuk aku. Aku kan penantin. Kahkahkahkahkah. :P




Una gigih hantar Whatsapp dekat aku setiap design yang dia buat. Dan setiap kali dia send images tu setiap kali tu juga dia tanya 'Ok ke tak ? Aku tengok tak ok'. Dan setiap kali tu jugalah jawapan aku 'Cantikkkk ! Lawa la kakak'. Untungnya aku sebab aku tak kreatif tapi aku ada kawan yang kreatif , untung untung.



Hari resepsi tu Una datang awal dekat dewan untuk setting guestbook corner , sampai dia pun kena bersiap dekat dewan terus. Sorry kakak sebab banyak susahkan kau. Sobsss ! Alhamdulillah , I am very happy dengan decoration guestbook corner aku. 

Decoration items for guestbook corner :

Frame gambar tu - Kebas yang dalam bilik punya.
Gambar - Print dekat Ampang Park.
Photoprops , Marker Pen , Bekas Pensil - Itu semua Una yang punya ! 
Gula gula - Mama yang punya kerja !


Spot your wishes ! Thanks for all of your warm wishes to us. Yang cakap Selamat Hari Raya tu mesti dah lama tak makan penampor kan ? Kakakakakaa. Nanti aku share gambar guestbook yang daripada OP sebab cerita dia sekarang ni aku lupa nak amek CD gambar tu dekat rumah. Hahahaha. Later ya.

Updated : Bawah ni gambar gambar daripada OP aku.







Thanks for your time , love ya people.


p.s : yaiy ! short escape for the husband and wife. ^_^


xoxo


26 comments:

  1. banyak wishes tu.. hoho.. eh ada jugak bagi ucapan raya.. haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak ! Jenuh nak baca , ada yang kemain conteng conteng lagi. Hahaha.

      Delete
  2. Ooo...tu die...cantik2...suka tgok hasilnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Cik Mah sebab jual kertas kraft tu , penat cari. T_T

      Delete
  3. wow.. sangat2 vintage. i like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Termakbul impian nak vintage guestbook corner. Hehehe. :D

      Delete
  4. Nad..same la kita...tak kreatif dan pemalas...kahkahkah tp angan2 byk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeahh ! Betul sekali. Hahaha. Sep sikit. I am not alone. Kahkahkahkah. :P

      Delete
  5. ai kawin mcm bidang terjun sgt even dah plan untuk setahun.. hahaha.. btw this is nice.. memg terperinci betul nak buat wedding mcm ni..nampak remeh, tp puas hati niii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite ni pun sama ! Planningnya da lama tapi semua last minute. Baju sanding tukar last minute , pelamin tak decide semua serah je kat bridal. Hahahaha. Janji puas hati udahle. :D

      Delete
  6. hari tu nampak guestbook corner ni tapi tak tau lah main lalu je tanpa singgah2.. sobs. tapi sempat jeling2 sikit. cantik jugak. tapi tak berhenti pun. bengong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampainya hati tak berhenti , penat Una deco ! Hahahahaha.

      Delete
    2. Marilah kita sama sama berharap. Kalau tak ia akan menjadi spam. Hahaha

      Delete
  7. DAN SAYA NAK MINTA MAAF BEBANYAK SEBAB TAK SEMPAT P KENDURI KAMU,KERJA AH WEHHHHH T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dan saya banyak kali cakap hadiah mana hadiah mana ? Hahahahaha

      Delete
  8. Wahhh kreatif kreatif.. cantik lah..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. OMG !! Itulah rugi tak datang. Majuk ah. Hahahaha. Thank you Qila. ^_^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah