Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, November 24, 2014

NadiaWanWedding : MUA - Qaseh Anna

Assalamualaikum & Hello.

Cerita kahwin datang lagi , hahahaha. Okay okay , haritu masa nikah aku pilih MUA - Sentuhan Kirana. Tapi kali ni untuk reception aku pilih MUA - Qaseh Anna pula. Bukan apa , nak la merasa hasil sentuhan pelbagai MUA. Hehehehe. Kahwinkan sekali je seumur hidup , kenalah gunakan dengan sehabes baik. Mihmihmih.


Nah ! Terimalah muka kosong lagi suci dari debu daripada aku untukmu. Hahahaha. Pakai contact lens je siap siap sebelum start makeup , itupun bukan aku yang pakai sendiri. Kak Anna yang pakaikan , ai kan anje anje sikit. Lol ! Gambar tengah make up maaflah tak boleh upload atas sebab sebab tertentu. Hehehe.


Tahu tahu je dah hampir siap kan. Kahkahkah ! Tengok aku ada 2 orang yang siapkan aku. Dah level level artis dah aku ni sebenarnya. Wakakakaka. Lantak kaulah Nadia. Actually akak yang lagi sorang ni datang nak tengok Kak Anna make up je. Tapi tak memasal dah jadi assistant terus. 


Tadaaaaaa ! Siap ! Aku suka sangat makeup untuk reception ni , nampak berseri seri sangat. Padahal kalau tak muka memang basi habes. Hehehehe. Makeup pun tahan lama , sampai ke outdoor malam pun masih kekal macam tu. Teramat sangat puas hati dengan hasil tangan Kak Anna. ^_^

Siapa siapa yang nak usha usha hasil tangan Qaseh Anna bolehla ke : Facebook Qaseh Anna  


Thanks for your time , love ya people.


p.s : a week left !


xoxo


28 comments:

  1. wah merah nya bibiaq dia,,,, :) kaler baju tu cantik sangat,, nampak sgt berseri ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kish kish la tu. Hehehehe ! Thank you kak lieya syg. ^_^

      Delete
  2. orang cantik tak make up pun cantik dik oi! ;) ko memang cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantiklah sangat kak oiii , habes basi da kot muka tak make up. Kuikuikui. :D

      Delete
  3. cantik! akak suka semuaaaa psl wedding nad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you akak ! Hehehe. Kite ni lagilah puas hati. ^_^

      Delete
  4. cantiknyer gigi.. mcm kapak! hahahahaha kuaja kan kan kan *cantikkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha kau nak main lawan gigi ke ? Sape kokak sape ? Hahahaha.

      Delete
  5. terus muka nampak lain sangat..berseri2 tau..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berubah wajah terus eh kak ? The power of makeup kak. Tu berseri seri. :D

      Delete
  6. lawanyeeee. suka bibir merah hehe sama mcm kite time menyambut

    ReplyDelete
  7. memang cantik berseri
    naik seri pengantin ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekap je semua ni. Hahaha. Thank you ! ^_^

      Delete
  8. Apasal cantik sangat haaa?

    Cuba teka sape ni? Clue: Autumn in my heart.

    Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weh weh ! Sape ni ? Hahahaha. Kakak Korea ?? ^_^

      Delete
    2. Lol ! Ingatkan Song Ji Hyo dah tadi. Ekekeke. :P

      Delete
  9. berseri seri muka dia aihh lepas make up :)

    ReplyDelete
  10. Omgggg no doubt u r sooo beautiful lah kak nurie oi hiks.
    Basi mende nya huh!
    jeles wiwiwiii nak jadi cantik gak cemnii aaaaaaaaaa 😍😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yang ni doubt Qila , hahaha. Memang basi apeeee. Silalah cari sorang mamat kat UIA tu , ajak kawen. Boleh jadi cantik. :P

      Delete
  11. alololo. omeyh la lipstickk.. merah mak ngah.. cantikk

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah