Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 21, 2014

NadiaWanWedding : Reception Henna - Faiza Halim

Assalamualaikum & Hello.

Aku rasa daripada aku nikah sampailah ke reception , aku dah hire 3 henna artist. Kahkahkah! Satu untuk akad nikah , satu untuk honeymoon and finally untuk reception. Biasalah orang tamak. Mihmihmih. Elak aku hire lagi sekali je untuk majlis bertandang bulan 12 nanti. Kahkahkah. :P

So , henna artist yang bertanggungjawab untuk kali ni ialah : Faiza Halim

Aku dapat contact Faiza ni pun sebab baca Sepet punya entry pasal henna artist dia masa wedding dia haritu. Aku book Faiza ni taknak daripada awal tahun pula , sebab Faiza ni quite ada nama juga dikalangan henna henna artist dan bride to be. So , aku mestilah rebut peluang ! Hehehehe.



Kali ni aku berinai sorang diri je , no more cousins yang nak tumpang conteng tangan. Hahaha. Prohibited ! Eh takdelah , cousin cousin aku semuanya tak available on that day. So , Wan jela yang 'teman' aku. Aku berinai pun kejap je. Chit chat chit chat dengan Faiza , tahu tahu dah siap je. Mihmihmih.


Nah outcome masa hari resepsi.



Yang dekat kaki tu maaflah tak berapa nak nampak , hahahaha ! Dress aku tu hah dah macam dress Princess Elsa mane nak nampak kaki semua. Mihmihmih. So , sipi sipi pun bolehla eh. Nampak sipi sipi pun dah tahu cantik kan , eh boleh ke camtu ? Kahkahkah.

Untuk booking bolehla tengok Instagram Faiza : Faiza Halim. Serious aku puas hati , berbaloi dengan harga yang aku bayar. Inai pun long lasting , dekat 2 minggu jugalah baru total inai hilang. Hehehehe. Faiza ni pun friendly and banyak cakap even baru first time jumpa. No awkward moment. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  gambar daripada OP dah dapat , mau sawan tak tau mana satu nak upload.


xoxo



20 comments:

  1. cantik dan kemas...dear you really look like a princess on your big day...shomelll akak suka sangat tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kakak syg ! Kalau akak ada haritu kan best. Sobssss. T_T

      Delete
  2. antik antik antik...nak pakai jugakkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergilah book , hahaha ! Nak g mane pakai inai ? Baling ? :P

      Delete
  3. Cantik....puas hati tgok hasilnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe Cik Mah , memang puas hati. :D

      Delete
  4. Assalamualaikum nad, adoii lawanya awak.. maaflah kita tak dapat datang kenduri awak. hari sabtu suami kita kerja. nak datang sendiri tak pandai pula. ahhahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , oh yeke. Patutlah tak nampak bayang. Its okay. :)

      Delete
  5. cantik nyer kamu dik! haishhh...cantik sgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekap setebal kasut kak , maunya tak cantik. Kahkahkah. :D

      Delete
  6. Eh, bertandang belum lagi ye. Ingatkan majlis semua selesai dah

    BTW, inai you cantik. Simple yet sweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertandang tu actually tak masuk dalam perancangan pun tapi atas beberapa sebab. Kenalah adakan juga bertandang itu. Ehek. Maceh kakak korea. :D

      Delete
  7. cantik gilaaaa bajuuuuu! *lari topik* hehehe

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
  8. Memang cantik la..kemas je kerja nya..

    ReplyDelete
  9. awak. baju awak cantiklahhh! bridal mana?

    ReplyDelete
  10. cantik nya inai. . design pun lawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Maria , nanti kawin buatlah cantiik cantik. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah