Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 26, 2014

Nuffnang Premiere Screening of Horrible Bosses 2

Assalamualaikum & Hello.

Lama juga aku hiatus daripada join contest untuk Nuffnang Premiere Screening , bukan apa saja kasi chance dekat orang lain pula dapat tengok movie free. Eh ? Hahahaha. Takdela , previously kan aku busy dengan wedding preparation so kekangan masa buat aku tak boleh nak join.

And now ya , I'm back ! Ekekekeke.


First movie selepas hiatus aku , Horrible Bosses 2. Memang sesuai betullah aku pergi tengok cerita ni because I do have horrible bosses. Kahkahkah. Horrible yang tahap setiap hari pergi kerja mesti cakap 'Bilalah nak dapat kerja lain' , 'Yeay ! Harini boss takde'. Haaa nampak betapa horrible tu ?

SYNOPSIS
Dale, Kurt and Nick decide to start their own business but things don't go as planned because of a slick investor, prompting the trio to pull off a harebrained and misguided kidnapping scheme.

REVIEW
Kelakar ! Lucah ! Bodoh ! Bingai ! Hahahahaha. Kalau agak agak yang tak boleh dengar perkataan penis , pussy tu better jangan tengok movie ni. Kang tak enjoy pula. Ekekeke. Tapi bagi aku cerita ni lawak gila , bodoh dia tu tahap aku rasa nak hempuk je kepala dorang dengan magic pan. Pheww ! Untuk korang yang dah penat kerja tu bolehla release tension tengok cerita ni. Sumpah bengong. Hahaha. Lesson to be learnt from this Horrible Bosses 2 , jangan jadi lurus bendul dan gelap mata sebab duit ! Hehe. Aku bagi 4.5 bintang out of 5 bintang. ^_^


Ehem ehem , muka aku dengan Wan keluar dekat Instagram Nuffnang. Ekekekeke ! Tu pun nak berlagak , tumbuk karang. Apa pun kalau korang planning nak pergi tengok movie ni , silalah pergi. Tak rugi. Boleh gelak macam sakai. Aku rasa ada aku beli CD cetak rompak (dibaca beli dekat Speedy) juga movie ni nanti. Mihmihmih.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku dapat Penguin cushion sebab gigih beli popcorn combo Penguin. Ekekeke.


xoxo


18 comments:

  1. ok harini ada pasar malam! hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Motip pasar malam dengan entry ? Krik krik krik. Hahaha.

      Delete
  2. Ok, nak gelak terbahak-bahak nak release stress, nak dating dengan cinta hati, maka haruslah cari masa pi menonton wayang ni nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah pergi tengok kak , geram je rasa. Hehehe. :D

      Delete
  3. OKAY,NAK TENGOKKKKKKKKKKK!AJAK BOS TENGOK NI BAGUS JUGAK,WAKAKAKAKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha ! Baiknya dia dengan boss dia. Ekekek. :D

      Delete
  4. oihhhh . jeles banyak ! hahaha. mana aci :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekeke ! Nanti rajinkan diri masuk contest eh eh eh. :D

      Delete
  5. beli kat lanun jugak la nanti..tapi kena tengok time anak2 tidur la..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli kat lanun la baru best ! Hahahaha. Barulah thrill. Ekekeke. Betul betul tengok time anak2 tido. Tiada gangguan. :D

      Delete
  6. untung la oii...ahkak ni tgh byk gila bibahhhh assignment!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertabahlah ahkak seperti mana saya bertabah melihat gambar gambar Korea anda selama 11 hari. Kahkahkah. :D

      Delete
  7. Replies
    1. Dah jarang dah dapat Licha , dulu bestla. Huhu. Joinlah nanti. 😍

      Delete
  8. Wiwiwiii kak nurie untung lerrrr gi dgn comi hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah comi time tu tak keje Qila , kalau tak ? Nanges tepi corner dinding. Kahkahkah.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah