Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 11, 2014

Panasonic Full HD Led TV , alhamdulillah.

Assalamualaikum & Hello

Actually cerita ni sebelum reception day lagi tapi lupa nau nau nak update. Hehehe. So sementara nak tunggu gambar reception unuk buat entry , mari kita selit sikit dengan cerita lain. Mihmihmih. Ceritanya hari last aku keje minggu lepas , aku sempat singgah Aeon Maluri. Kononnya nak cari CD untuk reception nanti. Tapi aleh aleh terbeli bende lain. :P 


Eh ! Terbeli TV. Hahaha. Kan memang aku dah niat yang duit Nuffnang masuk nanti nak beli TV. Ngam ngam pula dapat duit dari Nuffnang. Apa lagi. Makin laju jela aku beli tanpa pandang belakang. Nak dijadikan cerita , hari yang ktorg pergi tu adalah Aeon Members Day. Tengok harga TV ni pula tak sampai RM 1000 tapi hanya untuk members. Aku pun apa lagi , pergi register jadi Aeon Member terus semata nak beli TV dengan harga murah. Kahkahkah! Daripada RM 1500 dapatlah aku beli dengan harga bawah RM 1000. Yeay !

Balik balik terus pasang. Gelojoh. Walaupun tak boleh tengok apa since takde signal , tapi takpe CD cetak rompak aku kan banyak. Lol ! Alhamdulillah ada juga hasil daripada blog picisan ni. Alhamdulillah. Syukur !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak masak nasi ayam je rasa.


xoxo



27 comments:

  1. Pergghh!masyukk..ni boleh tunjuk kat anak cucu hasil duit blog..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , hasil titik peluh Che Ta berblog. Lol. :P

      Delete
  2. Perghh hebat beli TV dari hasil blogging..best2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe , perasaan dia sangat sangat best !

      Delete
  3. ok lepas ni nak datang rumah awak nak tengok tv bawuuuu.. hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf TV kite dalam bilik tido je. Hahaha.

      Delete
  4. wowwwee...kenangan kan?Seronok dik kawin ni..sikit demi sikit kiter kolek kenangan manis pahit end off the day kiter akan senyum je dgn semua tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak , sikit sikit kumpul. Seronok ! Barulah rasa susahnya nak dapat barang camne. :D

      Delete
  5. wow..beli tv tu...memang masyuk sangt tuh duit nuffnang dia..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdela masyuk sangat kak , alhamdulillah. Adalah sikit. :D

      Delete
  6. alhamdulillah hiihihihii ehem ehem

    ReplyDelete
  7. wah untungnyeee kan gune wet nuff hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Untung sebab dapat gune pendapatan sampingan. :D

      Delete
  8. hehehheheh comel ayat nuri....cd cetak rompak,..hiksss
    syioknya beli pakai duit achik nuffnag:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CD cetak rompak banyak sangat , mungkin boleh tambah koleksi pasni. Hehehee. :P

      Delete
  9. Alhamdulillah.. bestnya.. akak pun baru dapat cek nuff gak.. ingat nak beli peti ais.. tapi yang murah2 ajer sbb dapat sikit jer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun dapat sikit je kak , tu yang beli time sale tu. Kebetulan pula ternampak sale and harga cukup dengan duit. Terus amek. Hehehe. :D

      Delete
  10. pergh hebatnya pakai duit blog buat beli tv.. mesti kepuk2 je nie duit blog dia . terbaek

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah