Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, November 27, 2014

Product Review : Worthy Book FnB Edition

Assalamualaikum & Hello.

Obviously untuk penggemar makanan macam aku ni , aku teramat sangatlah suka untuk dengar pasal discount , pasal vouchers. Sebab with both discounts and vouchers membolehkan aku makan dengan lebih banyak. Yelah , kalau dah discount mestilah jadi lebih murah kan ? Hehehe.

So here it is , Worthy Book FnB Edition.


Masa dapat je parcel Worthy Book FnB Edition ni aku dah telan air liur tengok gambar burger dekat cover tu. Hahahaha. Belum lagi air liur aku hampir meleleh bila tengok satu buku tu penuh dengan vouchers. Kau rasa ? Kusss semangat.


Content vouchers dalam Worthy Book FnB Edition. Yang Halal ada yang Tak Halal pun ada. Kita orang Islam ni tengok yang Halal jela , janganlah gatal sangat nak tengok yang Tak Halal. Babap tangan tu karang. Hehehe. Yang penting vouchers untuk Sushi King ada.

Tak percaya ? Tengok bawah ni.


Nampak tak kemain gebu lagi salmon dalam gambor tu. Haish. Menduga betullah. Seriously banyak gila vouchers , rambang mata weh. Bukannya satu dua vouchers yang dorang kasi untuk satu restaurant. Ada empat vouchers kot. Meriah ! Memang muka aku je kang yang ulang alik Sushi King tu. Mihmihmih.

Kepada korang korang penggemar vouchers yang nak cari Worthy Book FnB Edition ni untuk kegunaan sendiri ataupun untuk dihadiahkan kepada kawan kawan yang suka makan macam aku ni. Bolehlah usha link yang aku nak kasi dekat bawah ni ! 

Facebook : Worthy Book
Website : Worthy Book

Kalau agak agak korang jenis tak suka nak order online , korang bolehla ke kedai kedai buku yang terpilih iaitu Popular , Kinokuniya , myNews.com , Borders , Times and MPH ! Harga RM 29.90 , kalau beli online shipping cost will be charged. Agak agak bilalah aku boleh pergi rasmi vouchers ni. Huhu. T_T

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tengah pikir nak hire blog designer untuk tukar template , ada cadangan ?


xoxo


10 comments:

  1. selamat pagi nad, satu buku ni berapa hinggit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat pagi BBL , harga Rm 29.90 mengikut websitenya. ^_^

      Delete
  2. Nad...nk blog cntik cm ohmywedding?cntik la sgt....hahaha hire una blogger kemetot chomel...rm30 je full design...berbaloi sgt3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear for suggestion , hehehe ! ^_^

      Delete
  3. guide? ohh! mesti sesuai utk tmpt yg belum penah try kan

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Memang ada guide dalam tu. Best. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah