Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 5, 2014

Wordless Wednesday : Al-Fatihah Baba Alan !

Assalamualaikum & Hello.


Dari DIA kita datang , kepada DIA kita pulang. He is my uncle , even takdelah rapat sangat but he is my uncle. Semoga arwah Baba ditempatkan dikalangan orang yang beriman. We love you Baba. Terngiang ngiang dalam kepala ni bila Baba tanya Nadia bila nak kahwin. Terngiang ngiang dalam kepala ni bila Baba panggil Haiqal Superman. Semoga arwah Baba tenang di sana. Ktorg dekat sini semuanya baik baik aje. ^_^


p.s : tak sempat Baba nak pakai corsage felt yang aku buat untuk dia. T_T


xoxo



22 comments:

  1. Alfatihah..

    Kita sama sama rasa kehilangan bila nak sampai hari majlis kahwin..
    Kita sama sama jugak tak dapat salah seorang ahli keluarga pakai corsage felt tu :)

    Be strong makcik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe makcik , huhu ! Melalak macam apa dah kita haritu kat hospital. Huhu. Thank you makcik ! ^_^

      Delete
  2. Al-fatihah dan takziah dari shark.
    mmg terasa kehilangan walaupun dia berpangkat pakcik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Shark Kay. Betul tu ! Walaupun pakcik tapi memang terasa. T_T

      Delete
  3. takziah buat nuri sefamili & alfatihah buat uncle nuri....

    ReplyDelete
  4. Takziah Nad..... Al-fatihah... Semoga Rohnya tenang disana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you akak , amiinn. InshaAllah. ^_^

      Delete
  5. takziah..
    banyak kn sedekah Al-fatihah..

    ReplyDelete
  6. Al fatihah :)
    im sorry for ur loss kak nurie 😁

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah