Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 19, 2014

Wordless Wednesday : Horrible Bosses 2

Assalamualaikum & Hello.


Siapa lagi yang dapat Nuffnang Premiere Screening Horrible Bosses 2 moh jumpa dekat sana ! Hehehe.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dah fly ke , dah rabu dah ni. ehek ! :P


xoxo


12 comments:

  1. wahwahwah tahniahhh selamat bermovie kesayangan nuff ni.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesayangan lagi , aku dah lama hilang. Kini kembali. Lol ! :P

      Delete
  2. Nad dapat ke??bertuah nya..
    akak dulu dapat jugak tapi sejak dah anak berderet ni malas la.
    buat hingaq ja kat dalam tu..heheh..

    ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pun aktifkan diri balik kak , lama sangat hiatus dengan Nuffnang. Hehehe. Nak bawa anak kena bawa cite katun jela. Baru semua duk diam. :D

      Delete
  3. macam best je movie ni..nanti buat review ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Tajuk dia da win dah. Hahaha. InshaAllah. Doakan kita rajin eh. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah