Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 22, 2014

Aku tahu korang semua bukan robot !! - Word Verification

Assalamualaikum & Hello.

Semenjak dua menjak ni aku rasa blogger ni sedikit demam sebab hari hari aku BW dan blog yang tak pernah pernah guna word verification tetiba ada word verification. Mula mula husnuzon la juga , mungkin blogger tu adjust setting comments dia kan.


Tapi


Tapi


Bila aku sendiri pun dapat soalan pasal word verification ni dekat blog aku , eh tak kelakar !





Haaa ! Nampak ?


Tapi bila aku check setting comments aku , aku tak choose pun untuk ada word verification. Hish.



Maka dengan itu , kalau korang korang nak tinggalkan komen tu dan nampak ada box word verification tu , korang abaikan jelah ye. Anggap je takde apa apa. Komen je macam biasa. Okay ? Aku tahu korang semua bukan robot , Blogger je yang nak tahu korang ni robot ke manusia. Mihmihmih.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ada sape sape lagi ada masalah camni ?


35 comments:

  1. ramai jugak yang kena macam ni. tadi komen dekat blog kitaa ada word verification tak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak tak perasan pula Nani , sebab kalau ada pun kita buat tak tau je. hahahaha.

      Delete
  2. Assalamualaikum nad.. ehh ada ke? tak pernah pula sheila kena word verification kat blog nad ni? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , itulah tak tahulah kalau dia jadi dekat certain orang and certain time je ke ape. Hahaha. Ting tong sungguh.

      Delete
  3. ehhh aku comment takde pun wv kat blog ko ni.. pelik pelik pelik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula , bukan ko je pelik. Aku lagilah pelik. T_T

      Delete
  4. Replies
    1. Tak tahulah Anum , blogger ni demam kot. T_T

      Delete
  5. Erkkk, akak NN marah sudah. Jangan marah-marah kan pregnant. Eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tahu dah kenapa dik. WV tu ada bila ko komen guna aninomos je. If masuk as blogger memang takde.

      Delete
    2. Hoiii pregnant terus. Tumbuk karang. Hahahaha ! Amiinn. Eh yeke ? Tapi kita singgah blog orang , pun ada juga la kene WV ni. T_T

      Delete
  6. hmm ada perasan hehehue dulu.
    Maybe klau comment bebanyak dia mintak lah kak nad. Tak silap qila lah sbb haritu blogwalking bebanyak and comment bebanyak tetiba pulak dh dia mintak hm hm maybe lah hehe idek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahla Qila , akak pun tak tau apasal tah. Janji korang boleh tinggalkan komen dan tak menyusahkan korang akak dah okay dah. :D

      Delete
  7. jap..testing2 ada x word verification tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kemain testing sangat tau Niesa ni. :D

      Delete
  8. Replies
    1. Errrkkk ! Comelnyaaa kalau robot macam tu. Hahaha. :D

      Delete
  9. eh same lah..nk balas komen kt blog sndiri pown, die tnye robot ke x..erghhh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagilah ! Hahahaha. Tuan blog pun dipikirnya robot ? Kahkahkah. :D

      Delete
  10. aha.. dis one memang favorite. haha. rasa macam annoying pulak bila nak komen kena ada word verification.
    tapi dah hak tuan tanah kan, kalau diorang nak letak. macam mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ? Tu yang tak suke bila ada yang cakap blog ni ada WV. Terus rasa annoying. Hahahaha. :D

      Delete
  11. Replies
    1. Akak rasa dia pilih orang lah. hahahaha. :P

      Delete
  12. kan??buat tak tahu je..pandang dia sebelah mata je...ekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Buat tak nampak jela kewujudan dia yang tah pape tu. Hahaha

      Delete
  13. haha.. letih dengan word verification tu.. memang setting tak pilih gitu pun.. tetiba je ekk.. ingatkan akak sorang je gitu.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak , setting takde pun pilih. Ngade ngade blogger ni. Tukar wordpress tahulah. Hahahaha. :D

      Delete
  14. akak kena jgk..kat blog akak pun ada rasanya huhuhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Eeee kenapa tah ! Jom nanges. Hahaha.

      Delete
  15. Cik.mah pun..tp nasib dah okey...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita ni tak tahulah okay ke tak , huhu. Minta minta takde da orang cakap ade lagi WV ni. :D

      Delete
  16. Masalah nyer kalau betul robot nak ngaku mcm mane..hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau robot , terus masuk PC -- tolong terpacul depan muka ni. Kakakakaka. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah