Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 1, 2014

Blog pun kena buat plastic surgery jugaaaaaaa

Assalamualaikum & Hello.


Okay seperti yang korang tengah tengok sekarang ni , blog aku hampir berubah wajah. Aku minta someone yang pakar dalam blog designing untuk buat plastic surgery dekat blog aku. Ekekeke. So , buat masa ni kalau korang tengah baca entry entry aku kalau ada tulisan yang tak nampak ke ada kacau sana sini sikit tu. Maaflah ye. Work in progress kata orang. Harap bersabar. Eh. Hahahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Fiza , terperanjat kita tengok blog tetiba dah jadi lain. Hahahahaha. Ingatkan blog orang lain. :P


26 comments:

  1. Fiza yang buat ye??patut la cantik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kita hire Fiza sebab kita tak expertlah nak buat sendiri. Kang macam kapal pecah pula. Ekekeke.

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you kak timm ! Eh betul ke kak. Suka hati. Hahaha.

      Delete
  3. suka suka suka! hehehe..
    cantik macam nurie! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Aisya. Eh kita mana ada cantik. Tipu ehhhh. :D

      Delete
  4. wahhhh...makin meletop2 lah lepas ni...

    ReplyDelete
  5. wah.. kita suka tengok design yang baru ni.. bertambah cantik..

    ReplyDelete
  6. Untungla blog dah cantik <333 Semua hire orang Nad je takde modal lagi nak hire sesape T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh tipu takde modal , event berderet tuh ! Hahaha. Ala pergi je tempah yang affordable. ^_^

      Delete
  7. Replies
    1. Emmm dapnyaaa bau kedai. Hahahaha.

      Delete
    2. Qila , sedut banyak sikit bau kedai tu cepat. Huhu.

      Delete
  8. Comel.. sweet sgt blog awak :D

    Ekceli, kita follower baru awak..
    Cari info pasal nuffnang, jumpa blog comel ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear sebab sudi follow , oh nak buat nuff juga eh. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah