Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 24, 2014

Happy Birthday , Queen Of My Heart

Assalamualaikum & Hello.


Dear Mama ,
Happy birthday Ma. May Allah bless your life. May Allah ease everything you do. Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. Selamat menjadi tua dan please jangan perasan muda dah. Kahkahkah. Thanks for always be there whenever I need you (especially masa minta resepi , hahahaha) and always be the best mom ever for all of us. Love you forever and ever. Ehem. Ma , nak hadiah ke ? Takyah la eh , dah tua tua ni tak payah hadiah lah. Hahahahahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bila mama dah mula mula tanya , siapa nak belikan dia charms Pandora. Siapa ? Siapa ? Siapa ? 


36 comments:

  1. Happy birthday Mama Nad..
    Sama2 cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nurul , errrkk ! Kita tak secantik mama kita la. T_T

      Delete
  2. Happy bornday Mama utk mama awak makcik..

    Semoga selalu di murahkan rezeki, di panjangkan umur & di lindungi olehNya.. Amin Ya Rab..

    Dan muda sampai bila2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Makcik ! Hehehe. Ada ke mama ingat awak dah beranak , faktor usia betul orang tua tu. Hahahaa. Amiinn Ya Rab Bal Alamin. :)

      Delete
  3. Cantiknya mama nad.. Selamat hari lahir auntie..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Mama NN.

    Moga terus menjadi cantik dari NN ye mama ;p

    -Kakak korea cantik manis-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kakak Korea. Kemain sangatttt tau dia punya komen. Ekekeke. :P

      Delete
  5. Assalamualaikum nad, wahh lawa sangat mama awak. sanah helwah ma. semoga sihat selalu dan berbahagia bersama keluarga tercinta. ehh pandora? huuu siapa nak belikan, angkat tangan ! hiihiihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , semestinya dia akan bangga kalau lagi 10 orang kata dia lawa. Huwaaa. Hahaha. Thank you Sheila. Tula , Pandora tu ? Sheila nak belikan ? Ekekeke. :D

      Delete
  6. Muda gila mama awk..Happy Birthday Mama Nadia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdelah muda sangat Nelly , hampir 5 series dah pun. Kakakaka. Thank you dear. ^_^

      Delete
  7. hepi birthday Aunty!..terimalah hakikat Nad, mama awak memang nampak muda..jangan lupa sampaikan pujian ni tau.Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Sal ! Hahahaha itulah , daripada kecik sampai besar takleh terima hakikat yang satu ni. :P

      Delete
  8. Selamat Hari Lahir mama chantekk :) moga panjang umur dah murah rezeki :)
    Nadia pergi lah belikan mama charms pandora tu. bhahahha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nani. Hehehe. Kita eh belikan ? Hahaha. Nanilah belikan , gerenti jadi anak angkat terus pastu. Kakakakaka. :P

      Delete
  9. Happy Birthday Mama Lebiuuu more then nurie hahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh bodek ! Puiii. Poodah la Una. Hahahaha. Thank you kakak. :D

      Delete
  10. npk muda lg mama Nadia.. hepi besday buat mama Nadia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear , sukalah dia ramai betul orang puji dia harini. Birthday girl sangat. :D

      Delete
  11. Heje..comel je mama nadia tnya...kena paham2 lah ek..hehe...happy besday mama nadia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Cik Mah , hahahaha. Nak fahamkan pun takut. :P

      Delete
  12. hepy birthday mama nad..

    Semoga panjang umr N murah rezeki selalu...")

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Huwaaaaaa , dia memang cantik dari azali. T_T

      Delete
  14. Hari tu masa kenduri nurie sempat lagi bisik kt cik abg di sebelah, "patut lah nurie cantik, tgk mama dia lah.. cantik".. XD

    oh happy belated birthday mama nurie.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii , sempat lagi kan nak gossip. Eh tapi mama kita yelah lawa. Kita biasa je. Btw , thank you Aisya. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah