Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 17, 2014

Jadi bini orang pun ada secret admirer lagi ke ?

Assalamualaikum & Hello.

Semalam sampai sampai rumah terpandang parcel besar godang atas meja. Selalu kalau parcel tak terbuka tu memang aku punyalah tu. Laju laju tengok nama penerima , yelah kang pakai buka kang tetiba laki aku punya. Malu saje. Kihkihkih.

Aleh aleh memang tertulis nama Nuriesya Nadia ye dekat parcel tu. Hurm.

Seingat ingat aku , takde pula aku beli pape. Kalau untuk product review pun , bukanlah besar tu barang yang aku tunggu. Lepas tu dekat kertas poslaju tu tulis bantal. Hurm. Sejak bila pula aku nak order bantal pun ikut online ni. Tsskkk.

Atas desakan keluarga , aku buka juga parcel tu. Amboi desakan kata kauuuu.





TADAAAAAA !!!!





Inilah dia bantal tu.


Lagilah bertambah kemusykilan aku bila tengok bantal tu ada gambar wedding aku. Both pictures from solemnization and reception. Wush ! Daripada siapakah bantal ni. Puas aku goncang plastik parcel tu kot kot ada notes ke apa. Eh takde pula. T_T

Aku nampak ada cop daripada Nurufairah Enterprise , ada nombor telefon. Aku cari dekat Whatsapp takde pula appear contact tu. Hish. Aku gigihkan diri hantar sms tapi sampai ke harini tak berjawab. Lol ! Hahahaha. Satu je cara dia , aku upload dekat Instagram. Kahkahkah. Mesti orang yang order ni ada Instagram , kata hati aku la. Kikikikiki.

And yes , memang betul. Ada yang mengaku lepas tu.


Nadratul Syazwana !! Thank youlah buat surprise macam ni. Hish budak bertuah ni , sabor jelah aku. Apa pun tak cakap , tahu tahu sampai parcel je. Thank you so much Nad for this cute hadiah kawin. Wiwiwiwiwi. Lain kali kasi dua , takdelah akak bergado dengan abang Wan berebut bantal ni. Kakakakakaka. Thank you , Arigato , Kamsahamnida , Mucho Gracias  Nad !! Muah muah muah ! ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : last day naik ERL untuk minggu ni , yaiy. 


52 comments:

  1. I is rasa nak kawen jugakkk supaya ada orang buat suprise gini. bhahahhaha :P
    lawaaa sangat bantalnyaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe , kawen cepat cepat Nani. Nanti suruh Nad tu buat surprise. :P

      Delete
  2. wahhhhhh huntunggnyyyerrr... jangan buat tido wehhh penuh air liur ko je nanti kat gamba lawo2 tu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huntunggg kan , hehehe. Aku rasa macam pagi tadi aku da sedap peluk bantal tu je masa bangun tido. Kah ! :P

      Delete
  3. Assalamualaikum nad .. perghh bestnya. gempak ok. hehehe nasib baik tak berebut korang laki bini ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , itulah pasalnya. Kalau berebut memang kerat dua bantal ni. Biar sorang dapat satu gambar. Wakakakaka. :P

      Delete
  4. birthday kita tade pun org kasi hadiah, wish pun tade..

    *emo

    hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cakap ar kat Nad nak bantal doremon ! Hahahahaha. :P

      Delete
    2. kita tade yang sayang...

      *larikkk belakang pintu

      Delete
    3. Anyonyonyo mujurlah ada Nurie yang sayang ajak pergi menu review. :P

      Delete
  5. Sweet gila Nad bagi bantal dekat kak Nurie. hahaah xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ? Sweet gila kawan awok tu Azwar oiii. :D

      Delete
  6. Sweet sangattt kan ada SA. Untunglaaaa..

    -SA muka korea-

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA muka korea ! Hahahahaha tak boleh blah laaaaa. Kahkahkah. :D

      Delete
  7. wow best nya cenggini. tp sampai tak tahu sapa yg kasi tu sangat chomel lak. ehehehhee :P ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best memang best , part yang SMS pengirim tu lagi tak boleh tahan. Hahahaha. Gigih. :P

      Delete
  8. bestnye dapat surprise..
    Mmg cantik bantal tu..wuwuwu..nak jgk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak eh ? Semua sila minta dengan Nad. Kahkahkahkah. :P

      Delete
  9. Ye la..kalau satu je buat rebut je..kan?? jadi baik bagi kat akak je..akak tak suka berebut..heeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah! Amboi , bagi akak bantal gambor ktorg. Memang nightmare kang. :P

      Delete
  10. Replies
    1. Huntunggg la ade juga orang nak ingat kat kiteeeee. :D

      Delete
  11. haaa...untungnyaaaaa ....tp tu la kalau dah dapt barang tu yg bukan kita beli mmg la terpinga2 terfikir2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe kak , mujurlah orang yang bagi tu admit cepat cepat. Kalau tak , serba salah nak lenjan bantal tu. :P

      Delete
  12. Cantiknyaa, lembut tak bantal tu? Ehek, sempat lagi tanya lembut ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat masa ni belum lembut lagi. Hahahaha. Lagi 2 3 minggu ni tak tahulah. Hahahaha. :P

      Delete
  13. Replies
    1. Manis habes kan ? Macam manisnyaaaa cinta di cappadocia. Ekekeke.

      Delete
  14. Thank you so much for providing me this informative posting it is very help ful thanks for sharing this.
    Trebinje apartman

    ReplyDelete
  15. fulamak.. dua tiga kali mama belek ingatkan blog makwe mana tadi.. cantik tuuu!!!

    secantik pengantin comel ni..

    bantal pun lawa.. malam nanti boleh peluk ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama da lame tak datang sini. Hukhuk. Amboii comel manelah pengantin ni mama. Hehe. :D

      Delete
  16. baru nak comment tu lah siapa suruh cantik sangat ha jadi bini org pun banyak lagi secret admirer hahahhaha!!!
    Wahhh best banget uww uww tung lah kak nurie wiwiwi <3333
    alaaaaa qila kena pos jugak lah ni ek. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii , yang paling cantiklah kakak awak ni keeennn. Best kan ! Nad sweet like OMGGGGG. :P
      Qila pun nak pos juga ke ? Alaaaa jangan surprise surprise please. ^_^

      Delete
  17. Replies
    1. Macam gitulah ceritanya Dkna , hahahaha. :D

      Delete
  18. Kreatif hadiah kahwin camni. Tiap2 malam boleh peluk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ? Silap haribulan berebut rebut. Kekeke. :P

      Delete
  19. Alolo welcome kak Nurieee! <333 Hahahhaha first time ah orang cakap kita sweet T_T Tak terfikir nak bagi dua sebab ingat nak buat perhiasan je hahaha. Pergi peluk bantal tiap malam eh hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha , memang peluk ketat ketatlah Nad oii. Maceh sangat sangat tau. Pasni nak pos ape lagi ? Jeruk madu Pak Ali ? Ekekekeke. :P

      Delete
  20. ya allah sweetnya bantal... k lily is jelesssss wokeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anyonyonyooo comel sangat ni jelessss. Hehehe. Nah ameklah bantal ni. Tangkap cepat. :P

      Delete
  21. rasa mcm kelakar je baca entry ni..pandai nad buat surprise..hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad buat surprise dekat Nad juga. Hahahaha. Nanad jadinya. :D

      Delete
  22. Replies
    1. Kann ! Buat travel pillow. Hehe. Nyenyak tido.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah