Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 31, 2014

Kita tunjuk yang manis manis jela ye , BYE 2014 - HYE 2015 !

Assalamualaikum & Hello.

2014 , sudah hampir sampai ke penghujungnya. Dan harini ialah hari yang terakhir dalam tahun 2014 dan hari yang terakhir di dalam bulan Disember. Too many things happen to me this year actually. Sampai tak tahu nak list yang mana satu sebenarnya ! Hehehe. Alhamdulillah most of it baik baik dan indah indah belaka. 

Mahunya tak indah , dapat kahwin dengan jejaka idaaman ! Dah HALAL weh. Hahahaha.




Obviously sampai sekarang aku duk tak percaya lagi yang aku dah ada partner hidup , dah ada suami weh. Hahaha. Gilalah. Sampai sekarang rasa macam tak percaya yang diri aku survive dalam wedding preparation yang menggila tu. Phew !! 

Bila diingat ingat balik , rasa macam nak menangis. Masa tu rasa macam cepat cepat nak habeskan bebanan dalam kepala otak tu. Tapi now , dah mula rindu dengan segala preparation tu. Mihmihmih. Rindu nak pakai wedding dress and feeling feeling princess of the day. Kah! 


Besides that , 

tahun ni aku dapat tambah kawan kawan baru - Bloggers and dapat pergi event best best !!





Kalau sebelum sebelum ni blogging hanyalah untuk melampiaskan rasa marah - benci - meluat dan share benda yang tah apa apa dan yang takde orang nak baca pun. But now , dah pandai dah blogging pasal event - reviews dan ideas. Dan dah pandai dah berkawan kawan dengan bloggers. Hehehe. Improvement. Bagus ! Am proud of myself !! ^^


Dan tak lupa ,

aku dapat jumpa Fazura juga tahun ni , pujaan hati ahkak tu uollss ! Ngeee.


Gila kau ! Aku rasa macam stalker sangat masa dapat jumpa Fazura ni. Serious , minat gila. Sebab dia cantik gila. Bangun tido pun cantik. Susahla macam ni. Hahahaha. Bila dapat bertentangan mata , itu pasallah muka jadi macam hurm hurm ________________ fill in the blank. Kui ! Sampai sekarang tak sangka eh ada pun kita gambar berdua. Lalalalalala.


Tak dilupakan , 

bila si kaki makan dapat makan makanan yang superb





Manalah lemak tak naik mendadak dadak tahun ni , kerja aku macam makan makan makan dan makan je. Tapi takpe ! Tak baik mengeluh , tahun depan kita makan banyak banyak lagi. Hahahahahahaa. Daripada kedai makan dekat KL - Putrajaya sampailah ke kedai makan dekat Utara Malaysia semua aku nak cuba. Hehehehe. 


Apa pun ,

aku bersyukur sangat dengan apa yang aku ada , dengan apa yang aku buat untuk tahun 2014 ni. Moga tahun tahun yang mendatang ni pun akan dapat positive vibe macam tahun 2014 ni juga. Semoga kita semua dilindungi dan terus maju ke hadapan. Majulah blogging untuk negara. Lol ! 

HAPPY NEW YEAR , Jumaat hari kerja ! Kah ! 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini half day , yess ! balik awal balik awal. :D


44 comments:

  1. Happy New Year Nadia... Semoga Tahun depan dapat baby pula... eh...hahahaha.....
    Semoga peroleh keberkatan didunia dan akhirat... Semoga ayah Nadia cepat sembuh... ameen....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru akak ! Selamat berpantang. Hahahaha. Amiinn Ya Rab Bal Alamin. ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you Anum , selamat tahun baru juga ! ^_^

      Delete
  3. keep blogging ! Thanks gak sebab sudi kenal onie yang tah pape ni,wahahahahahahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah sifu ! Hehehe. Thank you juga Onie sebab sudi kawan dengan kita yang tua ni. Eh. Kahkahkahkah. :P

      Delete
  4. Assalamualaikum nad, wahh bestnya. happy for you nad. bestkan dah kawin? hahahha lama sheila tak jumpa rakan bloggers. busy la skrg dengan anakanda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , betul betul ! Best gilaaaaa. Hehehe. Takpe , nanti dah besar sikit bolehlah jumpa jumpa balik. Biar aunty aunty dia entertain dia. :D

      Delete
  5. Selamat menempuh tahun 2015.

    Tak sabar nak tengok ko gemuk dik! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru kakak korea. Hahaha. Oii. Tu impian ke harapan ke cita cita nak tengok kita gemok tu. T_T

      Delete
  6. Selamat tahun baru! Semoga tahun 2015 yang indah2 juga;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru juga dear ! Same goes to you ya. ^_^

      Delete
  7. Happy New Year...forget about the bad thing.. face the brightness future..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul ! Happy New Year Nelly ! ^_^

      Delete
  8. Selamat tahun baru kak Nurie, semoga tahun 2015 lagi indah. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru juga Azwar !! Same goes to Azwar ya. ^_^

      Delete
  9. yeay dah habis tahun 2014 btw selamat semua untuk tahun 2015 ye Nad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru 2015 BBL , moga tahun depan ada lagi event Nuff yang kita boleh jumpa ! ^_^

      Delete
  10. Feewit!

    Tahniah ye
    2014 macam best je untuk Nadia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peewiiitt ! Rawlins komen blog kitaaa. Hehehe. Alhamdulillah , all the best for next year ye Rawlins. Moga berjumpalah lagi kita di mana mana event. ^_^

      Delete
  11. indah indah belaka 2014 dia. hikssss. moga 2015 lebih indahhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn Ya Rab Bal Alamin Nani , moga 2015 Nani pun mantop mantop ya. :D

      Delete
  12. a year older, a year wiser. selamat menempuh alam penuh cabaran cewah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah tu , all the best to you ye kak ! 2015 ada orang tu nak jadi bini orang. Ekekeke. :P

      Delete
  13. Paling best mesti la kawen..kan???kekekek..gatai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakaka ! Betullah tu , gila tak best. Menggatai kan best. :P

      Delete
  14. Kenangan paling terindah tu, surely bila dapat bernikah tu kan. Yer dak? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul ! Itu memang yang terpaling tepatlah. Hahaha.

      Delete
  15. oit makcik! gambar lain xde eh? hahahhha... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha ! Alkisahnya tak jumpa weh. :P

      Delete
  16. All the best nurie untuk tahun 2015! Tahun ni turn sy pulak menggila.. haha!

    Weh bila nak gather gathering lagi ni? Rindulah.. XD

    p/s : mencik ah gambar ketam tu.. grrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat menggila Aisya !! Hahahaha. Tula bile nak gathering tah. T_T

      p.s : alaaa jangan benci please !

      Delete
    2. gathering makan ketam lahhh. hahahahaha

      Delete
  17. selamat tahun baru. tahniah dah jadi isteri orang :)
    gambar makanan tu nampak sedap hihi. anyway, tahniah sekali lagi

    salam perkenalan,
    Nabihah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru Nabihah ! Thank you dear. ^_^

      Delete
  18. eh ada gambar kita la. haha... selamat tahun baru sygg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh eh , haha. Selamat tahun baru juga Ana. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah