Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 29, 2014

Nurraysa Beauty Collagen Whitening & Aging Series

Assalamualaikum & Hello.

Sejak sejak umur menginjak satu tahun lagi baru baru ni , obviously aku dah mula risau dengan kedut ! Nadia ada kedut , Nadia ada kedut ! Omo. Tak kelakar langsung weh. Kalau tak dijaga from now , later bila dah tua baru menyesal. Oh tidak berguna.

Maka dengan itu , aku consume satu produk ni. Nak cantik punya pasal , taknak kedut punya pasal.


NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN WHITENING & AGING SERIES


You see , bukan takat untuk aging series je. Nak putih melepak pun boleh. Hehehe. Tapi aku tak pilih untuk putih sangatlah , tapi kalau kaler kulit ni dapat dilunturkan sikit pun alhamdulillah. Ekekekeke. Tak minta jadi putih macam Adira pun tapi kalau boleh saing saing artis Korea dahla. Mihmihmih.


 Kandungan di dalam Nurraysa Beauty Collagen :

Collagen 
Vitamin C 
Kurma 
Pomegranate (Delima) 
Snow Lotus

Daripada isi kandungan produk Nurraysa Beauty Collagen ini pun kita sudah tahu yang produk ini selamat untuk dimakan. So , takdelah kita nak risau tentang keselamatan badan kita bila consume Nurraysa Beauty Collagen. Betul ? Ohhh ! Dan produk Nurraysa Beauty Collagen ini juga disahkan HALAL dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).


Antara kelebihan consume Nurraysa Beauty Collagen :

Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah , gebu dan awet muda
Formula Anti penuaan dan awet muda
Mengurangkan kedutan dan garis halus
Membuang toksin dalam badan
Mencuci dan membina usus
Menguatkan akar rambut
Menjaga kesihatan kuku yang sihat
Merawat penyakit kulit

Selain daripada bagi korang putih dan juga nampak kekal muda walaupun umur dah menjangkau 40an satu yang aku suka ialah - mencuci dan membina usus ! Hahahaha. Since , aku ni memang dari azali bermasalah dengan sistem perparitan dalam perut aku ni tapi bila aku consume Nurraysa Beauty Collagen masalah perparitan tersumbat kini tiada lagi. Kekeke. 

Golongan yang sesuai consume Nurraysa Beauty Collagen : 

Lelaki dan Perempuan
Ibu mengandung 6 bulan ke atas
Ibu menyusukan anak
Golongan Veteran

Bukan terhad kepada golongan wanita je ye produk ni. Lelaki dan perempuan , dua dua boleh cuba. So , siapa yang rasa nak bagi laki dia putih melepak , kulit cantik macam dioperate. Bolehlah kasi consume Nurraysa Beauty Collagen ni. Jangan tamak nak bedal sorang sorang. Sama sama cantik dan kachak kan best !

Cara pengambilan Nurraysa Beauty Collagen :

Koyak sachet dan kemam , minum segelas air kosong.
(Untuk dapatkan kesan yang lebih pantas , minum air kosong sekurang-kurangnya 3 liter sehari)


Nampak tak muka aku yang ceria dan glowing itu ! Hehehehe. Kalau korang rasa korang pun nak kulit yang cantik , takde kedut , takde jeragat , takde jerawat. Silalah cuba Nurraysa Beauty Collagen. Best woo ! And rasa Nurraysa Beauty Collagen ni macam gula gula - masam masam manis. Suka !! ^^

Harga : RM 150 sekotak (20 sachet)

Untuk membeli , bolehlah tekan SINI !


Thanks for your time , love ya people.


6 comments:

  1. sedapkan rasa diaaa. i loikeee. hahaha :p tapi malam tadi lupa nak makan sebab mengantuk punya pasal. haahha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap ! Macam gula gula. Hahahaha. Sedap je kunyah kunyah. :D

      Delete
  2. Nad...aini tgh amek nurraysa jgk...memang sjak azali gune nurraysa ni...huhu nk kawen punye pasal, ku gagahkn jgk...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Wah ! Baguslah. Produk Kuantan ni kan. Hehehe. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah