Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 18, 2014

Pakar pembedahan plastik blog - Sihatimerahjambu !

Assalamualaikum & Hello.

Kepada korang korang yang rajin datang blog aku semestinya tahu yang blog aku ni baru je keluar daripada dewan pembedahan plastik. Kahkahkah! Yelah , nak dekat tahun baru ni kan. Kenalah kasi wajah baru juga dekat blog ni. Asyik sama je , bosan ahkak dik non. Ehek.


So , siapakah yang bertanggungjawab di sebalik kejelitaan blog aku ni ?





Aku sangat sangat berpuas hati dengan hasil full template blog aku ni oih. Charge yang dikenakan oleh Fiza pun sangat mampu milik terutamanya untuk blogger blogger picisan macam aku ni. Agaknya sebab tu kot ramai blogger buat pembedahan plastik blog dengan Fiza. Hehehe. Cakap je korang nak blog tema apa , warna apa dan isi form yang Fiza bagi. Lepas tu korang tunggu jelah hasilnya.


Selain daripada tempahan pembedahan plastik blog , aku pun minta Fiza buatkan design name card untuk aku. Amboi serba boleh tau pakar pembedahan plastik blog ni. Mihmihmih. Aku minta design name card yang sama dengan tema blog. Senang. Biar seiring dan sejalan. Orang tengok name card -- ingat blog. Gitu.


Dan memandangkan aku ni pun spesies tak kreatif nak design watermark sendiri. Maka dengan itulah , marilah kita order saje dengan Fiza , ekekeke. Watermark pun aku pilih tema yang sama. Sebab aku tak sukalah nak mix sana sini. Takut tak cantik. Harharhar. :P


Satu lagi widget yang aku tambah dekat sidebar blog aku - Banner. Pun aku order juga dengan Fiza. Pendek kata semua perubahan yang ada dekat blog aku ni semuanya hasil tangan Fiza. Aku suka. Korang suka ?

So , kalau ada antara korang yang bercadang nak buat pembedahan plastik blog bolehlah ke ;



Thanks for your time , love ya people.


p.s : name card dah design , printnya tak lagi. kahkahkah ! :P


38 comments:

  1. wuaaaaa!cantikkk!mmg dh ramai niesa tgk org suh akak merahjambu tu hias blog..cantikk sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama da niesa tak datang BW sini. Hehehe. Cantikkan ? Che ta is puas hati. :P

      Delete
  2. nak satu name card. Hihihihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Printkan boleh ? Pastu ameklah terus 50 keping. Kahkahkah. :P

      Delete
  3. Siap name kad tu..da mcm buat bisnes..muahaha..
    Nak buat plastik surgery gak la baru ada semangat nk tulis blog kan2...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenalah Nurul , bila pergi event orang tanye ade name card. Terkuis kuis pandang lantai. Sobbbsss. T_T

      Delete
  4. Share kos pelis...i blogger plus pengantin bajet ciput.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat blog Fiza tu ada tulis dah berapa kosnya , tak sampai 3 angka pun. ^_^

      Delete
  5. kak, nak name card 2, post kat aku peeelis hahahahahahahahahahhaahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. *sila rujuk komen dengan Nani*. Hahahahahaha

      Delete
  6. tq bg cadangan.. hahaha..nak edit design sendiri tak gheti..moh laaa kite hire orang je..ye dakk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ! Tepat sekali. Selagi ada orang berkhidmat untuk blogger ni. Senang hidup kita. Antara nak bayar ke tak je. :D

      Delete
  7. Tue lah pasal, pasan blog macam chantek jer... macam kemas jer. Baru lepas kena bedah eh. Lepas nie makin rajin lah blogging yerrr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn ! Doakanlah YY ye , takut harini je rajin. Lepas tu malas die nauzubillah. Hahahaha. :D

      Delete
  8. nak namecard satuuuuuuuuu.. nanti kita tukar2 namecard eh.. Tapi namecard kita, namecard company laaa.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. *sila rujuk komen di atas* hahahaha! Kad belum print makcik weh. T_T

      Delete
  9. Replies
    1. Blog orang tu pun pembedahan plastik jugeeekkk. :D

      Delete
  10. Cantik.ngah tunggu kak fizah emaill..xdpt lagi..xsbr..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe ! Sabar ye , nanti mesti Fiza reply. ^_^

      Delete
  11. akak pun suka tengok hasil kerja Fiza nih..kat mana entah dia belajar..jeles betul tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe kak , macam manalah dia larat nak baca coding tu. Kita tengok pun mabuk. T_T

      Delete
  12. selalu bedah sendiri je..
    blogger retis dah ada kad wehhh.. nak satu. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah reti bedah sendiri , huhuhu. Nanti kita bagi sorang 8 , simpan leklok eh. :P

      Delete
  13. HAIH IM SO HAPPI N PROUD TO HV ONE RETIS SISTAH LIKE U KAK NURIE MUAHAHAHHAAH!!!

    NAK CARD NANTI HIHUHI
    LAP U LAH KILAT KILAT
    EKEKE.
    WIWIWIIIIIII BILA LAH NAK RETIS MCM KAK NURIE.
    NK EDIT BLOG JUGAK. NAME CARD ETC.
    EH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii retis sistah ye Qila , siapa tah yang masuk surat kabor tu. Ai is tak masuk surat kabar k. Eh. Hahaha yelah nanti akak dah pergi anta print akak kasi sorang 8 okay ? Hahahaha. :P

      Delete
  14. memang meletops!nanti nak tempah watermark lah..boleh tepek kat gambar.

    ReplyDelete
  15. bertepatan btol nad bg doc pembedahan plastik ni..fadh pown igt nk ubah wajah blog yg kebudak2kan tu..haha tq2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ubah jangan tak ubah , hehehe ! Welcome. :D

      Delete
  16. Kelakar baca tajuk pembedahan plastik tu hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha , mesti terjebak nak buat pembedahan plastik kan. :P

      Delete
  17. Br jgk tkr rupa blog. Next time blh try si fIza ni plk.

    ReplyDelete
  18. patutlah blog nad cantik je.. g operate rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru lepas operate ni BBL. Kalau tak ? Comot habes. Heehee.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah