Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 4, 2014

Vacation Mood Turn On , Bye Bye KL !

Assalamualaikum & Hello.


Yeah ! Mungkin pagi esok or malam ni gerak balik kampung Wan dekat Parit Buntar. Majlis sambut menantu aku & Wan (ye , ktorg tak habes lagi kawen. hahaha) and kenduri tahlil hari Sabtu ni. Tapi biasalah , aku mesti drag cuti punya. Walaupun cuti nan hado. Ekekekeke.

Ke mana pula aku nak pergi sampai drag cuti ke hari Selasa ? Aku nak pegi Penang je pun.Cerita dia macam nak pergi obersea sangat. Eh obersea apa , naik feri kot ! Muahahaha. Nak pergi obersea hat betul betul takut tak lopeh (PTPTN kan hadooo , hahahaha). 

So , anyone yang tahu places of attractions untuk aku dekat Penang untuk aku terjah hari Isnin nanti silalah tinggalkan komen. Kalau boleh tolong suggestkan tempat makan ye. Wakakaka. Tempat makan yang best best je. Yang tak best taknak. Amboi kekwat. Mihmihmih. Aku kan suka makan , korang kenalah faham. Ehek. Oh ya , dan mungkin aku tak bersiaran langsung nanti ataupun bersiaran sekadar teaser je (modal nak naikkan ranking Alexa je tu. wakakaka). 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak makan best best dekat Penang , can't wait !!


32 comments:

  1. syok lah jalan jalan pusing penang nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sehari je , macam tak puas je nak pusing pusing. Tapi okaylah daripada takde. :D

      Delete
  2. Assalamualaikum nad, amboiii lawa dah blog dia. kita suka! kita suka! ehhh ini last kenduri awak ke? hehee happy honeymoon ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Amboii kemain suka lagi eh. Hahaha. Aah last kenduri , lepas tu merdeka. Hehe. Thank you Sheila. ^_^

      Delete
  3. wa takde experience banyak la kat Penang...sorry! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Korea tu banyaklah experience kan. Hahahahaha.

      Delete
  4. mohon p gurney drive,try rojak tonggek,line clear,padang kota dan bawak balikkan saya secebis jeruk pak ali,hahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay menarik ! Hahahaha. Bawa balik dalam form taik gigi ke apa tu mek ? Wakakakaka. :P

      Delete
  5. pi makan kat Padang Kota, naik Bukit Bendera, lepak Batu Feringgi..lalu depan USM jerit Salbiah kirim salam rindu (OK tak cadangan itinerary) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha itinerary pergi jerit tu comel. Wakakaka ! Thank you Sal. :D

      Delete
  6. Replies
    1. Thank you Kak Farah ! Kitaaaa enjoyyy. :D

      Delete
  7. TOLONG PEGI MAKAN CHEESE NAAN KAPITAN DAN AYAMG TANDOORI DIA..amik ko tu capslock menunjukkan betapa sedapppppppppppppp nyer nasi kandar, cheese naan kapitan ye! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hambekkkk ! Naseb tak buta je kak aku ni baca. Hahahaha. Oraito ! Nanti kita masukkan dalam list. ^_^

      Delete
  8. Google je Nad..ekekek...Penang banyak tempat best..Turun je feri tu dah boleh nampak benda best..ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah balik baru boleh reply , semuanya dah selamat masuk perut. Kakakaka.

      Delete
  9. selamat bercutiii! hihi sy blm pernah pegi penang so tak tau apa yg best kat sana. tapi ada dgr orang ckp penang ni food paradiseeeee. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ! Hehehe. Yess memang food paradise , ada masa silalah bercuti ke sana. Best !

      Delete
  10. kawen lagi ek?! bestnya hehehe..happy honeymoon nad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena kawen lagi sekali. Kakakaka. Thank you kak. ^_^

      Delete
  11. penang kan syurga makanan, hah makan sampai puas ek kat sane

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sorgaaaa , hatiku gembiraaaa. Hahaha.

      Delete
  12. jangan lupa makan nasi kandaq beratur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni yang tak dan , sedih ! Sebab jadual pack. Haha.

      Delete
  13. Wiwiwii

    Best nyaaa honeymoon lagi.
    Oops hewhew.
    Happy vacay kak nurie!
    have funnnnn
    Stay fabbbbulousss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha thank you Qila sayang , akak dah balik KL ni. Buat welcome party cepat. :P

      Delete
  14. Wahhh Penang!! Mohon jenguk adikmu niiii hahahhaha pls bosan ohhh. Makan kat Padang Kota kak Nurie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha dah ajak jumpa hang tak mau , hahaha. Dah mencekik dah Nad. Nice ! :D

      Delete
  15. selamat bercuti Nadia..kat Penang makan nasi kandaq, pasemboq,char kuew teow je la..wahh semua pun sedap bila cakap pasal makan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Fiza. Memang melantak macam apa dah Fiza , padahal stay 2D1N je. Hahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah