Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 17, 2014

Wordless Wednesday : Teaser - Pak John Steamboat & Yong Tao Foo

Assalamualaikum & Hello.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : maafkanlah budak Nadia ni , dia memang suka upload gambor makanan je. Ehek.


14 comments:

  1. Tajuk tu betul ke sebab gambo nampak macam lempeng je. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ni Seafood Bread Loaf la special menu untuk Xmas. Hooo hooo hooo. Gitu.

      Delete
  2. cepat2 update pasal Yong Tau foo tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamakkk ! Banyak nau gambar , tu yang kerajinan dia terbatas. :P

      Delete
  3. Alaaaa...teaser jer dik....cepat2 nak baca full stories...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teaser je mampu kak , hahaha ! Banyak sangat gambar. Nak letak watermark je dah nak nanges. Nanti eh eh eh. :D

      Delete
  4. Assalamualaikum.. nanti nak pergi makan sini sebagai ganti rasa bersalah tak dapat joined nad minggu lepas. hahahhaha jumpa kat sana nak? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Amboii ! Bilanya tah la kan , hahahaha. :P

      Delete
  5. sebab dah kenyang jadi tak terliur sangat.hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , kalau tak -- dia saje yang duk komen lapar. kakakakaka. :P

      Delete
  6. derrr...lu tak makan pun benda ni kakak! hahahaha...chop! ke ada cuit sikit eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak , lepas awak bedal kita merasa tu amende ? Yang duk 'dap ar dap ar , kalau panas lagi sedap' tu amende ? :D

      Delete
  7. dah macam tv pulak ada teaser preview ni haha

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah