Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 10, 2014

Wordless Wednesday : Selesai

Assalamualaikum & Hello.


Alhamdulillah selesai. Make up by Me. Gilalah boleh makeup sendiri. Ekekeke. ^_^

Thanks for your time , love ya people.

p.s : mood belum mari nak update panjang panjang. tsskkk.


16 comments:

  1. Ehehh, update pun.

    Ehehh yang kedua, warna macam sama untuk majlis yang lelain tu juga :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem , puas hati dah ? Ekekeke.
      Ehem kedua , yang ni dusty pink la. Veil recycle. Miahahaha. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Ala mana adalah Anum , biasa biasa je. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Haritu tak mau kawen sekali dengan Ana. Hahaha. :P

      Delete
  4. Replies
    1. Cantik menawan , hati tertawan. Amboii. :D

      Delete
  5. syok kannnn kawin ni! hahaha...syok giler ar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha syioklah sangat kak oiii. Ponek adolah. Hahaha. :D

      Delete
  6. mate lebam nak g mane? kerje berat ape malam malam hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taknak aku teman Wan drive pula before tu , memang lobamla mata. T_T

      Delete
  7. wuuuu. tamat sudah kisah kwen kawen. hahah. semoga berbahagia pengantin ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay ! Tamatlah sudah. Hahaha. Ex B2B dah dengan rasminyaaaa. Kekeke. Thank you. ^_^

      Delete
  8. Replies
    1. Ni pun filter yang buat cantik , kalau tak ? Nangess. T_T

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah