Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 31, 2014

ZOLACE Malaysia - The Only Online Shop With Shipping Free !!

Assalamualaikum & Hello.

Looking for muslimah attire tapi malas nak pergi keluar masuk shopping mall ? Good news untuk korang sebab korang boleh dapatkan pakaian muslimah korang secara ONLINE !! Seriously , klik klik je korang dah boleh beli pakaian muslimah. Beli kat mana ? Awak awak beli kat mana ? Kita beli dekat ZOLACE Malaysia Sdn Bhd !!

Bukan setakat pakaian muslimah online je yang dorang ada dekat Zolace ni. Seriously , macam macam benda lagi yang ada. Meh aku listkan untuk korang , supaya korang pun sama sama rambang mata. Hehehe. Tekan je link dekat bawah ni dan korang akan terus dibawa ke website Zolace. Ye aku tahu aku baik sebab nak kasi link ni semua dekat korang , dah jangan puji dah. Mihmihmih.


Nampak tak ? Punyalah banyak kan barangan yang dijual dekat Zolace Malaysia ni. Korang tinggal klik – pilih – order je apa yang berkenan dekat mata korang. Aku ada dah barang yang berkenan ni , haiz ! Aku dah ada satu blouse , satu dress and satu tudung dari Zolace. Now macam nak tambah lagi. Ehem.

Baju Kurung Moden



Aku dah boleh dah bayang diri aku ni pakai baju kurung moden ni and pergi wedding kawan kawan. Eh. Konfem kalah pengantin nanti hoih. Rekaan baju kurung yang ringkas yet nampak exclusive. Sangatlah memenuhi citarasa aku.

Blouse



Memandangkan aku dah ada sehelai blouse daripada Zolace , tak mustahil kalau aku repeat order kan ? Ala , pilihan warna kan banyak. Apa salahnya kalau kita buat koleksi. Lagipun selesa , tak panas , nak gosok pun senang. Tak payah bergado dengan iron sebab nak gosok baju eh. Hehehe.

Bags



Aku ni sebenarnya bukanlah handbags lover yang setiap minggu setiap bulan kalau boleh nak beli handbag baru je kerjanya. Tapi. Bila tengok handbags dekat Zolace ni. Alahaiii. Menduga iman aku yang senipis kulit bawang ni. Hurm. Bayangkan kalau clutch gold ni aku pakai dengan baju kurung moden dekat atas tu. Huih. Tak ke gorgeous tu ? T_T


Apa yang aku berjaya pancing dekat Zolace ?





Blouse : Colour Me Surprise Blouse Muslimah In Pink (warna berbeza sebab filter)
Tudung : Sunburst Chiffon Tudung Bawal In Ivory White

Blouse yang aku pakai ni tersangatlah best ! Sebab tu sampai pergi honeymoon haritu pun aku angkut sekali. Hehehehe. Material 100% polyster so sangat ringan , tak panas. Oh ya , lengan baju ni ada butang so senang untuk singsingkan untuk ambil air sembahyang. Untuk ibu ibu yang breastfeed kan baby pun sesuai sebab collar dia pun ada button , boleh buka untuk breastfeed baby. Best kan !

Tudung bawal yang aku pakai ni (rujuk gambar atas) materialnya chiffon. And this is my first time pakai tudung bawal chiffon. Aku ingatkan susahlah nak bentuk tapi eleh , senang sangat nak bentuk tudung bawal chiffon ni. Tak payah nak buat drama air mata nak pakai tudung. Miahahaha. Bila dah pakai material chiffon ni , takdelah panas. Itu yang aku selesa je pergi jalan jalan Penang dengan tudung ni. Bila kena tiup angin -- sejuk habaq hang. 



Dress : Elyana Dress Muslimah in Fuschia

And this is my last pancingan daripada Zolace , Elyana dress bukan Elyana penyanyi tu eh. Hahaha. Apa yang aku suka dengan dress ni ? Dia tak see through. So , takkan nampaklah kaki dua batang korang tu and dress ni stretchable. Boleh regang regang , kalau tergemuk sikit pun masih boleh pakai. Hehehe. Oh dan ada 3 pilihan warna : Orange , Hitam & Fuschia.

Maka dengan itu , laju lajulah pergi membeli belah dekat Zolace ni hoi. Aku bukan apa , malaslah nak cantik sorang sorang. Aku kenalah ajak kawan kawan aku cantik sekali. Barulah best ! Wakakakaka. Nah aku bagi senarai link terus untuk korang korang datang terjah ;


TIADA CAJ PENGHANTARAN DIKENAKAN UNTUK KESEMUA BARANGAN DAN KE SELURUH MALAYSIA , BRUNEI DAN SINGAPURA !!

Thanks for your time , love ya people.


12 comments:

  1. #ehhh baju kita pakai tu samalah... he he he... tak buat lagi ni...tunggu esok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Sep sikit. Hehehe. Buat jangan tak buat kak. :D

      Delete
  2. brau lepas klik klik dekat zalora. tak cukup duit dah nak klik dekat zolace. hahahaha. bulan depan ler pulakk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Make sure tahun baru ni sempat klik ke Zolace pula yeeee. :D

      Delete
  3. cube awak konon2 bagi hadiah kat kite.. hanta kat umah.. ehhhh termintak pulak hahahahaha

    p/s: bile nak ber lamb chop pon tak tahu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taknak ar , bagi ko boring ar. Tak mencabar langsung. Hahahaha.

      p.s : bukan aku yang busy , kau yang busy laki bini. lol !

      Delete
  4. Assalamualaikum nad.. lawo lahh. kenan kita ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , apa lagiiii. Kasi boronglahhhh. :D

      Delete
  5. Tq sis....bru je nak beli utk dr sendiri..hihihi

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah