Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 15, 2015

Apa kata anda semua wahai Bloggers ?

Assalamualaikum & Hello.


Apa kata anda wahai bloggers bloggers yang banyak gila entry boleh update dalam satu hari tu ? Korang keje apa ? Hahahahaha. 

Aku agak macam terperanjat juga bila dapat komen macam ni. Dan komen tak kena pun dengan entry yang aku update. Hahaha ! Plus , aku update pun paling banyak 2 entry satu hari. Paling ciput 1 entry , ataupun yang paling tidak - langsunggggg tak update.

So sila teka pekerjaan aku ! Wakakakakaka.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nampak nau ke aku macam takde keje ? Lalalalalala.


56 comments:

  1. Haha.. nampak nau dia slalu stalk nad...")

    ReplyDelete
  2. kalau teka betul, dapat hadiah tak?. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak hadiah apa ? Boleh pilih dekat counter sebelah. Miahahaha. :D

      Delete
  3. hahaha. kita yang jarang update ni boleh kata busy bnyak kerja la kan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarang update tapi selalu BW ni keje ape agaknya. Kakakaka. :D

      Delete
  4. kadang2 kita buat auto publish entry kan...alahai...memang kena belajar lagi la dia ni...hehhe...jawab macam ni dik...akak keja goyang kaki duit turun dari langit...hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe ! Kannnn , goyang inul daratista sambil tunggu duit masuk. :P

      Delete
  5. Sentap mak nakkk...hakak keje update blog..keje jgk tu kan..ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahkak keje dengan blogger dik. Kakakaka. :D

      Delete
  6. Replies
    1. Keje jadi author dekat blogger.com. Hahahaha.

      Delete
  7. BANYAKNYA AWAK UPDATE ENTRI?AWAK TAK KEJE EH?KBAI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wuuuu wuuu ! Banyak sangat sampai tak terbaca kan awaaaaa. :D

      Delete
  8. ehhh ko takde kerje eh? patutlah tak nampak kat fb harini.. sbb banyak kerja ehh... bukan ko kerja maknnn je ke.. lepas makan makan makan makan dan terus makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku makan tu keje sampingan ar , update blog ni lagi utama. Muahahahaha.

      Delete
  9. Hahahaha. Nad jawablah ahkak big boss lahh dik . :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahkak big boss dekat nadiaradzif.blogspot.com je dik. Boleh gitu ? Wakakakaka.

      Delete
  10. Assalamualaikum nad. ahahhaha surirumah sepenuh masa. kalau betul tekaan, sila belanja steamboat pakjohn. ekekkekeee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , hahahaha ! Langsung suri rumah terus. Salah. Sila cuba lagi. :P

      Delete
  11. masalah sekarang ni bape kali dah aku ucap tahniah niiii..bila nak bagitau dah preggy ni..kekekkee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka ! Jyeah komen lain dari lain. :P

      Delete
  12. Lullzzzzz hahaha. Concern. Saye teka full-time housewife kot. Kottt. Hahaha tak tau la. Seriously no idea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha , salah ! Sila cuba sekali lagi.

      Delete
  13. hahahah. besnyaaa jd housewife. eh betul ke tekaan ni? hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak , nampak gaya macam salah je kak. :D

      Delete
  14. keje k lily makan jor... so sambil makan sambil update blog hahahahhha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhhh , kenapa macam tiru pekerjaan kita. Hahahaha.

      Delete
  15. rajinnya Nad update entri 2 3 bijik sehari.. dah habis perah idea nak update cerita baru.. haha Nad kija jaga laptop sebab tu dia rajin update entry baru haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad keje menaip je taknak bagi keyboard berhabuk , boleh tak ? Hahahahaha.

      Delete
  16. amboii..concern dia mengira 1 hari nad update berapa entry.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha , itulahnya. Padahal jarang kot update banyak banyak. T_T

      Delete
  17. akak satu hari 5,6 entry..nampak sangt akak ni tak kerja dan malas buat kerja rumah..ekekekekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa kan ! Mujur dia tak komen kat akak. :P

      Delete
  18. wah wah kak retis mesti lah kerja retis kan hikhok XD
    hahahaahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keje retis tu camne Qila ? Goyang kaki je kan tunggu duit datang. :P

      Delete
  19. Keje yg pesen kena hadap pc nih.
    Klu xde keje sgt, hadpate lah blog.
    Gittewww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeahhh !! Exactly. Keje ape tu ? Hahahaha. :D

      Delete
  20. Eh, yang bertanya pun takde kerja ke sibuk je tengok orang nak post berapa kali pun haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakaka ! Win gila komen ko kakak korea oi. :D

      Delete
  21. hahahaha.. Nad apo lagi? jawab laa.. dy da tnye tu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eishhh , malulah kita nak jawabnyaaaa pun. Hahahaha. :D

      Delete
  22. hahahahahah! makan blog tido blog mandi blog, well beselah. sentiasa ada masa utk blog.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup dengan blog , hahaha. Gila kauuu. Duit ni semua. Lol. Hahahaha. :P

      Delete
  23. hahaha lucu dong ah..kalau dah gila blog memang akan cari masa wlaupn tenghamalam buta dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ! Hahahaa. Walaupun takde laptop sanggup kugagahi guna handphone. Gitu. :D

      Delete
  24. hehehe... nasib la kak nad... update salah, tak update pun salah.. serba salah dibuatnya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salahkan ku jangan salahkan ku , hahahaha ! Konfiusss gegirl camni. :D

      Delete
  25. Hahahaaa.... buat entry kan sekejap jer.. 10-20 minit jer pun..just rajin dgn tak je la hahaa.. well that question hurmm keje apa.. sape nak jawap :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa tolong jawabkan la Time Traveller , hahahaha. :D

      Delete
  26. Adoi! Akak update blog sehari sekali dengan entri panjang nak kena penyakit semput orang baca. Akak pun rajin blogwalking. Kalau lama tak datang, akak khatamkan bw sampai licin kotak komen. Hahaha... Nak tau ke akak kerja apa?

    Sekuriti kat pejabat. Part time ukur jalan kat shopping mall :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Memang somput nak baca tapi best , kita pun baru terjebak blog akak. Kurlasss akak punya tempat keje. Hahahaha. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah