Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, January 27, 2015

Apabila aku mula ketagih dengan Kings Game !

Assalamualaikum & Hello.

Aku bukan kaki main game , tapi lately ni - memang muka aku je yang minta nyawa dekat Facebook tu. Maafkanlah weh. Bukan selalu kot aku main game. Miahahahaha. Ni je pun current activity yang aku rasa enjoy nak buat. Hahaha. Nak update blog pun dah tak rasa enjoy sangat. Engkau dah kenapaaaa Nadia.


Tapi 


Aku hanya ketagih games yang published by Kings ! Hahahahaha.


Ada 5 games kesemuanya :

Bubble Witch 2 Saga
Candy Crush Soda Saga
Pet Rescue Saga
Candy Crush Saga
Diamond Digger Saga


Ni aku tengok ada Pepper Panic by Kings juga. Hish. Naseb baik aku tak jumpa lagi , kalau tak wajiblah aku download dan install cepat cepat. So takdela aku asyik minta korang send lives je dekat aku. Aku boleh isi masa tu dengan game game lain. Kakakakakaka. Yeah ! Now Nadia is talking about games. Lantak.

Siapa yang rasa dia belum install games ni lagi. Pergilah install cepat cepat. Kakakaka.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : maafkanlah diri ini kalau ada yang asik terinvite main game tu. maaflah.


36 comments:

  1. Replies
    1. Yeay ! Sep sikitttt ! Hehehe. :D

      Delete
    2. Kang anon-ying komen lak,
      akak ni takde kerja ke asyik main game. Haha.

      Delete
    3. Hahahaha ! Okaylah tu dah tak update blog sangat. :P

      Delete
  2. sekang ni duk asyik main pirate king je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best ke Pirate King tu ? Dapat juga invitation tapi tak terjebak lagi. Hahaha.

      Delete
  3. Setia dgn Candy Crush je , tapi dah slow sikit main. Dulu memang mandi makan pun tak tenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi Ty , sampai tak tenang dibuatnya. Hahaha. :D

      Delete
  4. Akak dulu masa mengandung pun suka betul main game2 yang ada saga nih..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha dah kenapaaa time mengandung je kak main game yang bersaga saga. :P

      Delete
  5. kite addicted dgn clash of clans..adoiii.. lg 1, plants vs zombie part 1.. part 2 kite pinjam henpon asben, sebb dia dah siap install lama dulu,..skrg kat msia x boleh pulak nk install..memg best betul game ni tau..stratergy game

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yang tu kita tak main. Hahaha. Nak main game yang cute cute je. COC paling prohibited untuk diinstall oleh isteri mahupun suami. Hahahaha. :D

      Delete
  6. Assalamualaikum nad, alaaa dah takda masa nak main game dah. hahahaha bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Ala dah ada Adam buat ape nak main game. Main anaklah. :D

      Delete
  7. Dah kenapaaa minat main game ni? hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab game ni semua best best and cute cute. Hahaha. :D

      Delete
  8. yes i do notice yg kak nurie duk invite HAHHAHAHAHA
    main lah sepuasnya kak nurie nnt busy jaga baby.

    eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby meow Qila nak kasi eh ? Yaiy ! Hahahaha. Lol.
      Ke nak bawa isu panas lagi. :P

      Delete
  9. Hehehe kite udah uninstall game2 dalam henpon. Tinggal Pou jer. Udah malas plak jadinya. Kalo dulu penuh game macam2 jenis hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita Pou tu yang kita uninstall. Kesian sebab kadang kadang lupa bagi makan. Hahahaha.

      Delete
  10. kekeke..akak main candy mania jek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tak ? Hahahaha. Ada gaya download juga je budak ni. :D

      Delete
  11. Replies
    1. Ala COC prohibited ! Hahaha. Iday main ke ? :D

      Delete
  12. Akak masih lagi main Candy Crush dan Soda Crush. Kata kawan pejabat akak yang muda belia remaja, game macam tu orang muda tak main lagi dah! Ahah, nampak sangat dia 'tipu' akak. Mesti dia jealous akak ada banyak masa terluang walaupun katanya sibuk sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tipu la tu , mesti dia sakit hati asyik dapat notification minta nyawa. Akak boleh try download game saga saga yang lain ni. Semua pun best best ! Hahaha. Silap haribulan nanti abang dengan adik pula yang tak makan. Busy nau main game. :P

      Delete
  13. pastu hakuuuuuuu jugak dia cari jadi mangsa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa , tak baiklah kalau tak hantar nyawa ! Hahahahaha.

      Delete
  14. maaf lah kite takleh connect fb candy crush soda tu. selalu nmpak noti tapi tak tau npe fb liat sgt nak compatible dgn soda saga tu. huhu.

    tak minat sgt soda tu. lg suka yg ccs biasa. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Sedihnyaaa FB awak tu Aisya. Hahaha. Kita semua game pun main. Pastu semua mati - ternganga. :P

      Delete
  15. Replies
    1. COC tak main , kang WAR laki bini. Naye je. Hahahaha.

      Delete
  16. best taw KINGS game. hehe. grafik dia best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Itu yang kemain gian tu. hahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah