Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, January 23, 2015

Kerana mulut badan binasa !

Assalamualaikum & Hello.


Kerana mulut badan binasa.
Kadang kadang manusia ni tak tahu apa itu 'Rahsia'.
Mungkin dia pikir , Rahsia dan Bohsia tu benda yang sama. Hahaha.
Biarkan mereka , mungkin mulut mereka itu asyik menganga.
Asyik nak bercerita , tak lupa juga menjaja.
Biarkan mereka.

Itukan mulut mereka.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : mohon jangan cakap dengan aku apa apa - aku masih murka. Miahahahaa.

28 comments:

  1. babe,pahal ni...sape jaja pasal lo' meh nak marah...haha..garang tak aku weh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ! Garang abes awaaaaa ni. Melting kitaaaa. Auuuuccchhh. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Amboiii Azwar ! Biasaaaaa diaaaa. Hahaha. :D

      Delete
  3. Apa kes bro?

    -Kak korea gangster-

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum nad, ehehhe rilek brader brader rilek.. ekekkeee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Ni sister yang mengamuk , brader releks lagi. Hahaha.

      Delete
  5. akak nak cakap jugak...x kira..nak cakap jugak...ermmm..bibir tu cantik la Nad....ehhh.....hehehehe

    ReplyDelete
  6. dah kenapo kak nurie hm tembak je diorang ok.
    hiks.
    nak mulut tu jugak iwiwiwi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh tembak , akak dah tembak dah Qila. Hahaha.

      Delete
  7. tak suka orang banyak mulut ni. hahahah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe ! Korek korek rahsia , pergi bocorkan. Eeeee. T_T

      Delete
  8. Hahaha. 'Mungkin diorang ingat Rahsia tu bohsia' agak win ya. Hahaha!

    ReplyDelete
  9. okay tak cakap, tak cakap. senyap.
    :P

    ReplyDelete
  10. ............................

    (tak boleh cakap = tak boleh komen)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally jangan buat comel sangat , babap nanti !

      Delete
  11. Oppps... terkejut akak! Tetiba je marah ni apa cerita? Cer cerita sikit, sikit je. Meh dekat sini hambur kat telinga nih hah.... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kak ! Sabor ajelah teman ni , ikut hati teman nak je teman bakor. Hahahaha.

      Delete
  12. Tak amanah la kalau tak tahu jaga rahsia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kak ! Sakit je hatiiii kita ni. T_T

      Delete
  13. rahsia.. ayat paling biasa, aku cerita kat ko, tapi jangan share kat orang lain. Last2 rahsia tu tersebar. lepas ni tukar ayat, aku share rahsia kat ko, tapi kena janji share dengan orang lain.. agak2 rahsia tu berjalan x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mesti berjalan juga BBL , namenya pun rahsia ! Hahaha. Rahsia memang kena kongsi dengan orang ramai. Memang kena keluar dari mulut bukan tuan punya badan. Ekekeke.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah