Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, January 9, 2015

Product Review : Mitsubishi Eletric

Assalamualaikum & Hello.

Majlis : Blogger Event - Mitsubishi Electric
Tarikh : 3rd January 2014
Masa : 2 pm until 5 pm
Lokasi : Mitsubishi Electric Office , Petaling Jaya

Seperti yang tertera dekat atas ni , event Mitsubishi kali ini telah berlangsung selama 3 jam dengan tujuan untuk memperkenalkan kepada umum 4 produk terbaru mereka. Selain daripada itu , event ini juga diadakan untuk memberitahu kepada umum tentang keunikan setiap produk terbaru mereka. 

4 Produk Terbaru Mitsubishi :

Aircond
Jet Towel
Fan
Fridge



Nak tahu unik ke tak unik. Moh terjah !



AIR COND




Apa yang best pasal Air Cond Mitsubishi ni daripada air cond brand brand lain ? 

1. Korang boleh cuci sendiri without hire aircond maintenance.
2. Bila aircond ini kerap dicuci korang boleh jimat bil eletrik !! Wow !
3. Ada 5 star rating. Semakin banyak bintang bermaksud semakin kurang tenaga digunakan.
4. Ada nano platinum filter yang membuatkan pengumpulan habuk lebih bagus berbanding konvensional filter.
5. Lima langkah untuk vane control & swing. So korang boleh control airflow aircond tersebut untuk memenuhi ruang.


JET TOWEL (Hand Dryer)




Apa pula keunikan Jet Towel Mitsubishi ini ? 

1. Hygienic dan juga memberikan suasana pengeringan yang selesa.
2. Selesa disebabkan hanya 10 saat diperlukan untuk mengeringkan tangan anda.
3. Juga mempunyai ruang pengeringan tangan yang besar.
4. Membolehkan anda mengeringkan pergelangan tangan anda tanpa berlanggar dengan produk.


FANS



Kipas Mitsubishi ni pun unik juga hoi !!

1. Sebab kipas Mitsubishi ini mempunyai 3 tahun jaminan motor.
2. Standard keselamatan premium.
3. Menggunakan bahan tidak mudah terbakar.
4. Ruang motor yang tersembunyi untuk mengelakkan barangan tidak diingini memasuki motor.
5. Perlindungan double fius yang akan memberhentikan kipas apabila arus elektrik melebihi dan juga fius ini akan memberhentikan kipas apabila motor kipas telah overheat.


FRIDGES





Mak mak mestilah suka sangat Fridges Mitsubishi ni , sebab :

1.  Ada 5 star rating. Semakin banyak bintang bermaksud semakin kurang tenaga digunakan.
2. Fungsi Mod Eco yang automatik merendahkan tahap penggunaan tenaga pada waktu bukan puncak.
3. Kapasiti besar iaitu dengan lebar 950mm.
4. Ada kawalan lembapan , so sayur sayuran dan buah buahan dapat disimpan lebih lama !
5. Mempunyai 'matahari kecil' iaitu 3 lampu LED untuk meningkatkan vitamin sebanyak 1.5 kali di dalam sayur sayuran.
6. Peti ais ini juga memberikan kesegaran yang tahan lebih lama dan juga mengekalkan nutrien di dalam sayur sayuran.


So , apa tunggu lagi. Kasi angkatlah mana mana produk Mitsubishi ni setiap bulan ! Hehehe.


By the way Mitsubishi juga akan melancarkan mobile apps dorang sendiri pada pertengahan bulan Januari untuk Android manakala penghujung bulan Januari untuk IOS. Amacam ? Nanti korang jangan lupa untuk download tau !


For more info , klik bawah ni :


Thanks for your time , love ya people.


34 comments:

  1. huwaaa.... macam syiokkkkk jaaa nad... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang syiok Meeya , pilih je mane satu suruh lebah letak atas hantaran kawenggg. :D

      Delete
  2. seronok dapat jemputan ye..nice info juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you , selamat membeli. Hehehe. :D

      Delete
  3. belanje i peti ais tu peliss nak yang wane itam tu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala sebok ar tiru , minta ar laki sendiri. Hahahaha.

      Delete
  4. huii. . kita suka peti sejuk tu jer. hehehe belanja plz bg hadiah utk wedding pun cara jugak kan.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tu bagi as hadiah kawen Nad dulu la kot , lepas tu nanti Nad pulangkan balik. Hahahahaha.

      Delete
  5. serius akak suka peti sejuk black colour th okeh...sweet sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moh kita menabung , untung untung boleh beli peti ais baru hujung tahun. :D

      Delete
  6. tetiba berkenan dekat jet towel tuu. hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Macam best kan , tayah lap lap. Sidai je tangan dalam tu. Hehehe.

      Delete
  7. kann!!! tetibeee rasa jet towel tu awesome..jakun sekejap,..teheeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ! Jakun terus eh. Selalu pakai dalam shopping complex punya toilet je kan.

      Delete
  8. barang mitsubishi memang the best la... peti tu yg adorable... alahai nasib baik tak dak rumah lagi... verangan la dulu nampaknya!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je beli sekarang tapi letak kat kedai dulu. Hahahaha. :D

      Delete
  9. Kak Nurie belanja jet towel plsss TT_TT Nad berkenan gila hahaha

    ReplyDelete
  10. nurie, belanja lah satu.. tak fridge, aircond pun jadi lah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nak belanja sticker ada bintang bintang tu. Hahahaha.

      Delete
  11. Replies
    1. Ameklah kak , kita bagi gambar peti ais tu kat akak. :D

      Delete
  12. Woi kalau qila kaya qila lanjew semorang fridge kikikiki

    ReplyDelete
  13. yang bukan mak mak pun teruja tengok fridge tu..taruk wishlist wedding gift lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa kalau tu nak juga peti ais ni dari Sal. Eh. :P

      Delete
  14. tempah header blog kat mana.. cantik sangat

    ReplyDelete
  15. hehehe patut minta ekon sbijik hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tapi kalau dah dapat satu , mesti tamak nak yang lagi 3 tu. :P

      Delete
  16. awaa belanja kita peti ais satu awaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita exchange nak ? Hahaha kita bagi peti ais , awak bagi kita peti ais juga. Lulzzz. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah