Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, January 2, 2015

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

Assalamualaikum & Hello.


Mengapa anda harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall ?

Sebab aku sedar yang diri aku ni tak berapa nak cukup jelita untuk kalahkan ratu selfie (Kak AJ) maka dengan itu aku kenalah memenangi produk ini supaya akhirnya boleh berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah. Hahahahaha.

"Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana......."

Kerana produk Eversoft Skinz menggunakan ramuan tradisional Jepun. Barulah boleh feeling feeling Konichiwa. Selain itu ia mempunyai 5 langkah penjagaan kulit dan amat bersesuaianlah dengan angka 5 di tahun baru 2015.

Memandangkan ini GA pertama yang aku join untuk tahun ni , moga moga adalah luck sikit ye.
Untuk korang korang yang nak join tu



Thanks for your time , love ya people.

p.s : kita dah join ni Kak AJ , namo majuk dah tau. :P


32 comments:

  1. mudah mudahan ada luck ah untuk awok Nadia. fuhhhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiiinn ! Hehehe. Mudah mudahanlah ye. :D

      Delete
  2. fuh untung menang barang kosmetik free

    ReplyDelete
  3. Goodluck untuk kita wiwiwiwiwiwiwwi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh ! Good luck untuk kita Qila. Hehehehe.

      Delete
  4. Replies
    1. Good luck Nurie comot la Aisya. Hahaha.

      Delete
  5. Good Luck kak Nurie, dah menang jangan lupa share2 k..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Azwar , nak share ape ? Azwar amek tutup botol okay kan ? :P

      Delete
  6. Terima kasih kerana sudi menyokong dan menyertai Giveaway AJ...
    Untuk maklumat, tarikh tutup penyertaan dilanjutkan kepada 10 Januari 2015...
    Sila semak senarai peserta di :
    http://www.ayuejean.com/2015/01/senarai-peserta-new-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. hai singgah dari segmen yang sama :) done follow #466 btw good luck :)

    ReplyDelete
  8. shad singgah dari segmen sama sambil folo sini :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you singgah & follow ! ^^

      p.s : good luck ye.

      Delete
  9. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , terima kasih datang singgah. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah